«Ο Κουρμπέλης συμφώνησε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας»

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©Intime

«Ο Κουρμπέλης συμφώνησε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:21 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 17.08.2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, σύμφωνα με τον Ερτάν Σουζγκούν.

Ο Τούρκος ρεπόρτερ αναφέρει στο twitter ότι ο 31χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ έχει δώσει τα χέρια με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, δίχως να κατονομάζεται για το ποια πρόκειται και το μόνο που απομένει είναι να εγκριθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έκανε επίσημη πρόταση στον Δημήτρη Κουρμπέλη που αποχώρησε από την Τραμπζονσπόρ. Υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη. Αναμένεται η έγκριση», αναφέρει στη σχετική ανάρτηση για τον μέχρι πρότινος μέσο του τουρκικού συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι κοντά στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, ωστόσο η μεταγραφή έχει κολλήσει στο θέμα των εγκρίσεων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!