Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Κουρτουά μετά από τραυματισμό με την Εθνική Βελγίου

Τιμπό Κουρτουά

i

©intime

Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Κουρτουά μετά από τραυματισμό με την Εθνική Βελγίου

Sportal newsroom 20:42 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 14.08.2024

Ο Τιμπό Κουρτουά στάθηκε άτυχος και επιστρέφει στη Μαδρίτη μετά από τραυματισμό που αποκόμισε μετά τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική Βελγίου.

Ο Τιμπό Κουρτουά τραυματίστηκε σε προπόνηση με την Εθνική Βελγίου και ο 30χρονος επιστρέφει στη Μαδρίτη. Την είδηση την έκανε γνωστή η εθνική ομάδα του Βελγίου, λέγοντας ότι έχει μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα του Βελγίου, που επικράτησε της Σουηδίας με 3-0. 

Πιστεύεται ότι το πρόβλημα είναι μικρό και έφυγε από την εθνική του ομάδα καθαρά για προληπτικούς λόγους. Εξετάσεις θα γίνουν αφού επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα. 

Προφανώς αυτό επηρεάζει και την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η «βασίλισσα» έχει δύσκολο πρόγραμμα στα επόμενα παιχνίδια, καθώς εκτός από τα εγχώρια ματς, έχει και του Champions League. Συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου η Ρεάλ θα πάει στη Βαρκελώνη για να παίξει με την Μπαρτσελόνα για τη ρεβάνς του Copa del Rey. Ο πρώτος ημιτελικός είχε λήξει 1-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» και η ομάδα της Μαδρίτης θέλει να κάνει την ανατροπή, για να προκριθεί στον τελικό.

Παράλληλα έχει και τα ματς με τη Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League μέσα στον Απρίλιου (12 και 18 Απριλίου). Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι το πρωτάθλημα το έχει χάσει μετά και την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο Camp Nou, έχοντας ως αποτέλεσμα η διαφορά μεταξύ των δύο να αυξηθεί στους δώδεκα βαθμούς, δώδεκα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.