Απίστευτο: Οι οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν στον Κουρτουά σακούλα με περιττώματα (vid)

Ο Τιμπό Κουρτουά

i

PrtScr

Απίστευτο: Οι οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν στον Κουρτουά σακούλα με περιττώματα (vid)

Κώστας Τόπας 12:04 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 30.09.2024

Οι οπαδοί της Ατλέτικο ήταν έξαλλοι με τον Τιμπό Κουρτουά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ρεάλ, με αποτέλεσμα να του εκτοξεύσουν από τις κερκίδες, αναπτήρες αλλά και μια σακούλα με περιττώματα.

Χάος ξέσπασε στο ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ όταν αντικείμενα, που φέρεται ότι περιελάμβαναν μιας σακούλα με περιττώματα, τα οποία εκτοξεύτηκαν στην εστία του Τιμπό Κουρτουά, με στόχο τον Βέλγο κίπερ των «μερένχες».

Το μεγάλο ντέρμπι στη La Liga διεκόπη ξαφνικά στο 68ο λεπτό καθώς τα αντικείμενα έπεφταν «βροχή» κι ανάγκασαν τον Κουρτουά να γυρίσει προς την εξέδρα και να τα βάλει με τους οπαδούς, οι οποίοι δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά του πέταξαν και ό,τι είχαν πάνω τους. Από αναπτήρες μέχρι και σακούλα με περιττώματα, ενώ ένας εκ των οπαδών των «ροχιμπλάνκος» βρέθηκε πάνω του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το «El Chiringuito TV», οι οπαδοί της Ατλέτικο φώναζαν στον πρώην παίκτη τους, Τιμπό Κουρτουά, «Die, Courtois, die». Δηλαδή «Πέθανε, Κουρτουά, πέθανε». Άρχισαν αυτό το σύνθημα λίγο πριν η Ρεάλ Μαδρίτης πετύχει το πρώτο της γκολ στην αναμέτρηση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ήδη σε ανακοίνωσή της ότι «το τμήμα Ασφαλείας του συλλόγου συνεργάζεται με την Αστυνομία για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων, ένας από τους οποίους έχει ήδη ταυτοποιηθεί». Ο Χοσέ Τούτσο, αστυνομικός επιθεωρητής, εξήγησε στις κάμερες του «El Chiringuito» ότι «σήμερα ήταν μια πολύ περίπλοκη μέρα, όλα ήρθαν μαζί... και στο τέλος υπήρξε απειλή αποβολής από τον διαιτητή».

Τελικά, το ματς συνεχίστηκε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι όσο κυλούσε ο χρόνος πλησίαζε ολοένα και περισσότερο σε ένα σημαντικό «τρίποντο», αλλά στο 90+5' η Ατλέτικο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κορέα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.