Κουχάρσκι για Λαμέλα - Περέιρα: «Είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούν πάρα πολύ γρήγορα»

Ο Κουχάρσκι

i

© Intime

Κουχάρσκι για Λαμέλα - Περέιρα: «Είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούν πάρα πολύ γρήγορα»

Sportal newsroom 19:00 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 06.08.2024

Δηλώσεις πριν το Νόα - ΑΕΚ παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι, ο οποίος στάθηκε στους Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αρμενία για αντιμετωπίσει τη Νόα, έχοντας ως στόχο να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Conference League. Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι, μίλησε για το κλίμα στην ομάδα αλλά και την προσαρμογή των Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράντεκ Κουχάρσκι στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Προσπαθούμε να εγκλιματίσουμε τους νέους παίκτες που ήρθαν. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα με θετικά αποτελέσματα».

Για το πως περιμένει να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα όπως οι Λαμέλα και Περέιρα: «Είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούν πάρα πολύ γρήγορα. Βλέπω τον τρόπο προσαρμογής τους στις προπονήσεις στο σύστημα του Ματίας Αλμέιδα και θα βοηθήσουν πολύ τη νέα σεζόν».

Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ ξανά μια κροατική ομάδα, τη Χάιντουκ, αυτή τη φορά στα play off του Conference League: «Αυτή η συζήτηση μπορεί να πάει πιο μετά. Θα συμφωνήσω με τον Ματίας Αλμέιδα, δείχνουμε σεβασμό στη Νόα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να φύγουμε με τη νίκη και μετά έχουμε μέρες για να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Η ατάκα του Μάνταλου στον «πιλότο» Ρότα και το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αρμενία

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τη Nόα στο «Abovyan City Stadium» στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, θέλοντας να φύγει με θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στις 15 Αυγούστου στην «OPAP Arena».

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή ταξίδεψε το πρωί με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Γερεβάν και είναι έτοιμη γι' αυτή την πρώτη μάχη με τη Νόα. Η ίδια η ομάδα μοιράστηκε υλικό από αυτό το ταξίδι, με τον Λάζαρο Ρότα να πρωταγωνιστεί στο βίντεο.