Κρακόβια-Λεχ Πόζναν: Εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Πολωνία - Αγκαλιασμένοι οι οπαδοί! (gallery/video)

Κρακόβια-Λεχ Πόζναν: Εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Πολωνία - Αγκαλιασμένοι οι οπαδοί! (gallery/video)

Θοδωρής Λινάρδος • 17:28 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 22.10.2024

Το παιχνίδι της Κρακόβια με τη Λεχ Πόζναν μάς επιφύλασσε κάποιες πολύ όμορφες εικόνες, με οπαδούς και των δύο ομάδων να βρίσκονται αγκαλιασμένοι πλάι-πλάι στις εξέδρες

Το οδοιπορικό στην Πολωνία συνεχίστηκε και προς ώρας ολοκληρώθηκε με το part 2 από την Κρακοβία. Είδαμε τι επικρατεί στα ματς της Βίσλα, ας δούμε και τι γίνεται στην γειτόνισσά της και άσπονδη «φίλη» της, Κρακόβια, που παίζει λίγο πιο δίπλα, σε ένα γήπεδο που θυμίζει περίπου μία Λεωφόρο! Το αποκλειστικό υλικό που μας έστειλε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Λινάρδος αποτυπώνει πως ζουν κι αναπνέουν για μπάλα οι Πολωνοί.

Δείτε εικόνες από το πρόσφατο ντέρμπι Κρακόβια-Λεχ Πόζναν (0-2), όπου οι πρωτοπόροι (της Α' κατηγορίας) κέρδισαν, οι γηπεδούχοι είναι κοντά στην κορυφή, αλλά το σημαντικότερο και αξιοσημείωτο είναι άλλο, πέραν της παθιασμένης/κολασμένης ατμόσφαιρας. Οι οπαδοί και των δύο ήταν αγκαλιά στο γήπεδο με τα κασκόλ, τα συνθήματά τους και δημιούργησαν μία εντυπωσιακή γιορτή σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα, καθώς βέβαια είναι αδελφοποιημένοι. Στιγμιότυπα που αν μη τι άλλο κέντρισαν το ενδιαφέρον και μαγνήτισαν τα βλέμματα!