Κράμερ και Γιάνκτο… απομακρύνουν Σπόραρ και Σλόβαν

Ο Αντράζ Σπόραρ

i

Intime

Κράμερ και Γιάνκτο… απομακρύνουν Σπόραρ και Σλόβαν

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:44 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 03.09.2024

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Αντράζ Σπόραρ και αυτό έχει εξήγηση. Ποιους παίκτες κοιτάζουν οι Σλοβάκοι, τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό με τον Σλοβένο φορ.

Αν και πέρασε στη League Phase του Champions League, με σημαντικότατα οικονομικά οφέλη, η Σλόβαν δεν αποφάσισε, ακόμα, αν θα κάνει επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι για τον Σπόραρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπός της βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τη Λανς, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν να τα πουν καιρό. Επαφή δεν φαίνεται να προέκυψε και γίνεται ορατή μία διστακτικότητα για να γίνει επίσημο το ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Αν και, πλέον, αρκετά πιο… πλούσια, μετά την οριστικοποίηση της συνέχειας στο Champions League, η Σλόβαν Μπρατισλάβας κοιτάζει αρκετά πιο φθηνές περιπτώσεις για τη θέση του φορ. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, για να δώσει τον Σλοβένο. Με το συμβόλαιο του παίκτη να συζητείται, περίπου, στις 700.000 ευρώ από το 1,3 εκατ. που είναι στον Παναθηναϊκό. Με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ εδώ και εβδομάδες.

23:36 - 25.08.2024

Τα highlights από τη νίκη - θρίλερ του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Σπόραρ

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0.

Χρήματα που, μάλλον, οι Σλοβάκοι σκέφτονται να δώσουν. Φαβορί, λοιπόν, για αντι - Σπόραρ είναι ο, επίσης, Σλοβένος Μπλαζ Κράμερ της Λέγκια Βαρσοβίας, του οποίου το συμβόλαιο με τους Πολωνούς λήγει το καλοκαίρι του 2025. Έχει φτιάξει καλό όνομα και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει το ταξίδι στην Μπρατισλάβα. Προτεραιότητα, επίσης, είναι να πάει στη Σλόβαν ένας κεντρικός μέσος. Οπότε επόμενη σκέψη τους φαίνεται πως είναι να «σπάσουν» τα χρήματα του Σπόραρ και στην προσθήκη χαφ. Με τον πολυσύνθετο Γιάκουμπ Γιάνκτο της Κάλιαρι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Είναι ξεκάθαρο, τέλος, ότι αν δεν ευνοήσουν οι συνθήκες πώλησης του Αντράζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για «9άρι» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Eκτός και αν γίνει κάτι με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που ήδη έχει φέρει προ καιρού πρόταση από την Ιαπωνία. Έχοντας φτιάξει πολύ καλό όνομα στην Ασία, μετά τα επιτεύγματά του σε Χάκεν και Παναθηναϊκό. Απαραίτητη πληροφορία: στη Σλοβακία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 6/9, οπότε έως τότε πιθανώς να αλλάξουν τα δεδομένα.