Κράτησε τον Κάλενς η ΑΕΚ, αλλά παραμένει στη μεταγραφική αγορά για στόπερ

Κράτησε τον Κάλενς η ΑΕΚ, αλλά παραμένει στη μεταγραφική αγορά για στόπερ

Κώστας Τσίλης 08:41 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 25.06.2024

Η εξέλιξη με τον Περουβιανό κεντρικό αμυντικό δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που προβλέπει την προσθήκη ενός στόπερ

Το οριστικό deal με την Χιρονα και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Άλεξ Καλενς με ελεύθερη μεταγραφή, ήταν απλώς η υλοποίηση μιας απόφασης που είχε παρθεί από τον Ματίας Αλμειδα. Και ήταν κομμάτι του αρχικού σχεδιασμού που είχε γίνει στην ΑΕΚ. Επίσης κομμάτι αυτού του αρχικού σχεδιασμού, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Η δύσκολη «μάχη» της ΑΕΚ με Σεντ Ετιέν για τον Κοϊτά και ο (σχεδόν) απλησίαστος Κάρσντορπ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:11 - 24.06.2024

Η δύσκολη «μάχη» της ΑΕΚ με Σεντ Ετιέν για τον Κοϊτά και ο (σχεδόν) απλησίαστος Κάρσντορπ

Στην Ένωση θέλουν πολύ τον εξτρέμ της Σιντ Τρουιντεν και θα το παλέψουν παρά την εμπλοκή της γαλλικής ομάδας έχει κάνει περίπλοκη την υπόθεση, ενώ ακόμα πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Ολλανδού μπακ της Ρόμα

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως η εξέλιξη με τον Καλενς, δεν «βγάζει» την ΑΕΚ από την μεταγραφική αναζητηση για έναν στοπερ. Παραμένει απολύτως ενεργή η Ένωση στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Τσεκάρει περιπτώσεις στοπερ, προκειμενου να κάνει την κίνηση της.

Μάλιστα αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι ακόμα και ανεξάρτητος από τις εξελίξεις με τον Αρολντ Μουκουντι. Για τον Καμερουνέζο στοπερ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Υπήρξε δημοσίευμα που έβαζε ακόμα και την Μίλαν στην λίστα. Προς το παρόν όμως, στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση που να είναι έστω… συζητήσιμη.

Όπως και να έχει, ο Μουκουντι είναι παίκτης της ΑΕΚ με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Και μάλιστα βρίσκεται ήδη και δουλεύει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Αλκμαάρ. Έτσι κι αλλιώς όμως η μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ για στόπερ, είναι ανεξάρτητη από την υπόθεση Μουκουντι. Γι αυτό άλλωστε και βρίσκεται ήδη σε εξελιξη.