Χαμός μετά το 0-1 της Γουέστ Χαμ: Έσπασε διαφημιστική πινακίδα, ποδοπατήθηκαν οπαδοί, τρομοκρατήθηκε ball boy (pics)

Χαμός μετά το 0-1 της Γουέστ Χαμ: Έσπασε διαφημιστική πινακίδα, ποδοπατήθηκαν οπαδοί, τρομοκρατήθηκε ball boy (pics)

Δημήτρης Χούπης 18:37 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 24.08.2024

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και στην κερκίδα των οπαδών των «σφυριών» έσπασαν τη διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας χάρη στο γκολ του Τόμας Σούτσεκ.

Μετά το τέρμα του Τσέχου, επικράτησε ο κακός χαμός στην κερκίδα των οπαδών των «σφυριών» οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ μιας και είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ωστόσο εκείνοι που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο, έσπασαν τη διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα οι γιατροί της Γουέστ Χαμ πλησίασαν για να δουν αν υπάρχει τραυματισμός. Ένα ball boy όμως, που ήταν στο σημείο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τρομαγμένο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λοπετέγκι να τον παρηγορούν και να τον ρωτάνε εάν είναι καλά.