Συνεχίζει τρένο η Λίβερπουλ που νίκησε την Κρίσταλ Πάλας και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής
i

©imago

Συνεχίζει τρένο η Λίβερπουλ που νίκησε την Κρίσταλ Πάλας και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

Δημήτρης Χούπης 16:27 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 05.10.2024

Η Λίβερπουλ πέρασε και από το Σέλχαστ Παρκ επικρατώντας με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και παραμένει στην κορυγή της Premier League.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει... τρένο στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Κάπως έτσι οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας προσωρινά τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ντιόγκο Ζότα. Ο Τσιμίκας έδωσε ωραία πάσα στον Χάκπο αυτός έδωσε στον Πορτογάλο κι αυτός με πλασέ εξ επαφής έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια οι παίκτες των «κόκκινων» κρατούσαν το προβάδισμα και είχαν τις στιγμές τους για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 35ο λεπτό ο Ζότα πήρε την μπάλα πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ είχε την κατοχή αλλά οι «αετοί» ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 57ο λεπτό οι «κόκκινοι» είχαν νέα καλή στιγμή για το 2-0 αλλά ο Χέντερσον είπε όχι στον Σαλάχ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ζότα δεν κατάφερε ξανά να σκοράρει.

Από τη μεριά τους οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας είχαν μερικές καλές στιγμές, αλλά ο Άλισον δεν ανησύχησε ιδιαίτερα σε καμία από αυτές. Στο 84ο λεπτό όμως η ομάδα του Λονδίνου έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Έζε αλλά ο Γιάρος μπλόκαρε με ευκολία.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία