Η Κρίσταλ Πάλας θέλει να κρατήσει στον πάγκο της τον Ρόι Χόντσον

Ρόι Χόντσον

i

©Ρόι Χόντσον/©Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Η Κρίσταλ Πάλας θέλει να κρατήσει στον πάγκο της τον Ρόι Χόντσον

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:09 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 14.08.2024

Η Κρίσταλ Πάλας είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ρόι Χόντσον, σύμφωνα με την αγγλική Guardian.

Ο Ρόι Χόντσον αναμένεται να κληθεί να παρατείνει την παραμονή του στην Κρίσταλ Πάλας για άλλη μια σεζόν, με τον βοηθό του Πάντι Μακκάρθι να είναι ο μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του 76χρονου. 

Ο Χόντσον οδήγησε την Πάλας σε πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες από τότε που αντικατέστησε τον Πάτρικ Βιέιρα και ο σύλλογος θα πετύχει τον καλύτερο αριθμό βαθμών στην Premier League με 49 βαθμούς, αν κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες, κόντρα στη Φούλαμ (εκτός έδρας) και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (εντός έδρας). 

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον αγγλικό σύλλογο, αλλά είναι κατανοητό ότι ο πρόεδρος της Πάλας, Στιβ Πάρις, σκέφτεται σοβαρά την ανανέωση του 76χρονου κάτι που θα επεκτείνει το ρεκόρ του πρώην προπονητή της Αγγλίας ως ο γηραιότερος προπονητής του πρωταθλήματος. 

Ο Βρετανικός σύλλογος αναμένεται να αξιολογήσει και άλλους υποψηφίους για τη θέση του προπονητή, μεταξύ των οποίων θα μπορούσε να είναι ο Πάουλο Φονσέκα της Λιλ. Αλλά η νεανική ομάδα της Πάλας έχει σκοράρει 15 γκολ από την επιστροφή του Χόντσον, παρά το γεγονός ότι ο Γουίλφριντ Ζαχά, υπέστη δύο τραυματισμούς, ένδειξη της προόδου που σημειώνεται στο «Σέλχερστ Παρκ».