Αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που έκανε τον Ρονάλντο να κλάψει σε προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ρούντ Φαν Νίστελροϊ στον τελικό Κυπέλλου το 2004 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

i

©imago

Αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που έκανε τον Ρονάλντο να κλάψει σε προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:27 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 08.10.2024

Μία ιστορία από το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που έκανε τον πλέον κορυφαίο, Κριστιάνο Ρονάλντο, να κλάψει σε μία προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν νεαρός.

Την πρώτη του περίοδο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την τιμή να τον προπονεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ έπαιξε δίπλα σε κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου, όπως ο Ολλανδός, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, με τον οποίο μάλιστα είχε έναν διαπληκτισμό σε μία προπόνηση.

Την ιστορία αυτή έφερε στο φως ο Λουί Σαχά. Ο επιθετικός τότε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως ο Φαν Νίστελροϊ, έκανε τον Ρονάλντο να δακρύσει ύστερα από έναν έντονο καυγά, αλλά σίγουρα έχει μετανιώσει για τα λόγια του, σύμφωνα με τον Γάλλο.

Συγκεκριμένα ο Σαχά είπε: «Ο Ρουντ ήταν τόσο εγωιστής που ήθελε όλες τις πάσες».

«Ο Ρουντ έκανε τον Ρονάλντο να κλάψει. Ναι, υπήρχαν ιστορίες οι οποίες νομίζω ότι κατέληξαν σε καυγά. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν όταν δύο παίκτες έχουν τέτοια έντονη προσωπικότητα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ρούντ μετανιώνει για μερικά από τα λόγια του», ανέφερε στην συνέχεια.

Παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ
PREMIER LEAGUE

20:00 - 07.10.2024

Παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ

Την Τρίτη είναι πιθανό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν’ αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ο παλαίμαχος άσος Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είναι έτοιμος ν’ αναλάβει.

Ο Σαχά, ο οποίος πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ίδιο καλοκαίρι με τον Ρονάλντο, παραδέχθηκε πως από τότε, όσα έκανε ο Πορτογάλος ήταν πολύ ανώτερα από οποιονδήποτε άλλον.

«Ο Κριστιάνο ήταν απλώς εξωπραγματικός. Δεν ξέρω αν μπορείς να πεις ότι ήταν άνθρωπος! Έβλεπες από όταν ήταν 18 ή 19 ετών, ότι αυτός ο τύπος δεν ήταν φυσιολογικός. Αυτοί οι παίκτες που έχουν όλες τις ικανότητες αναγνωρίζουν πως είναι να δουλεύεις σκληρότερα από οποιονδήποτε, όχι μόνο το ταλέντο. Οι κορυφαίοι παίκτες στο τένις δεν χτυπούν καλύτερα την μπάλα ή έχουν καλύτερη τεχνική. Όχι, δουλεύουν σκληρότερα από οποιονδήποτε, και ο Κριστιάνο αυτό έκανε», συμπλήρωσε για τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, έχει απασχολήσει έντονα αυτές τις μέρες, με την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή τη φορά, για να καθίσει ως προπονητής στον πάγκο της, καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Έρικ Τεν Χαχ.