Κριστιάνο: «Δεν σπάω ρεκόρ, με κυνηγούν»!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Κριστιάνο: «Δεν σπάω ρεκόρ, με κυνηγούν»!

Κώστας Τόπας 08:27 - 06.09.2024

Ο ρέκορντμαν, Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τα 900 γκολ που έφτασε στην καριέρα του και τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι γι' αυτό το ιστορικό επίτευγμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να διευρύνει τον μύθο του. Στη νίκη της Πορτογαλίας με 2-1 επί της Κροατίας, ο Πορτογάλος αστέρας κατάφερε να πετύχει το 900ο του γκολ, επεκτείνοντας περαιτέρω το ρεκόρ του. Στο τέλος του αγώνα, ο μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ εμφανίστηκε στα ΜΜΕ κάνοντας ξεκάθαρο ότι έχει ακόμα αρκετή ενέργεια και αγάπη για την ομάδα του.

«Το να κερδίζεις ένα Euro με την Πορτογαλία είναι το ίδιο με το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω ήδη κερδίσει δύο τρόπαια με την Πορτογαλία που ήθελα πολύ. Αυτό δεν με παρακινεί. Με παρακινεί να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τα ρεκόρ έρχονται από μόνα τους», σχολίασε ο Κριστιάνο.

Με το... δεξί η Πορτογαλία του ρέκορντμαν Ρονάλντο, έγραψε ιστορία με την πρώτη του νίκη το Σαν Μαρίνο!
NATIONS LEAGUE

23:41 - 05.09.2024

Με το... δεξί η Πορτογαλία του ρέκορντμαν Ρονάλντο, έγραψε ιστορία με την πρώτη του νίκη το Σαν Μαρίνο!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα και να γράφει ιστορία, φτάνοντας τα 900 γκολ στην καριέρα του, η Πορτογαλία επικράτησε της Κροατίας με 2-1 στην πρεμιέρα του Nations League. Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε το Σαν Μαρίνο, επικρατώντας με 1-0 του Λιχτενστάιν.

Όσον αφορά τα 900 γκολ του, ο «CR7» ήταν πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσε να πετύχει έναν αριθμό που έμοιαζε ακατόρθωτος για τον ίδιο.

«Τα 900 γκολ φαίνονται σαν κάθε άλλο ορόσημο, αλλά μόνο εγώ ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις κάθε μέρα για να πετύχεις το 900ό σου γκολ. Είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην καριέρα μου», είπε. Ακόμη, ο Κριστιάνο ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν σπάω ρεκόρ, με κυνηγούν».

Αν χρησιμοποιήσουμε το κομπιουτεράκι, ο μέσος όρος του Πορτογάλου αστέρα είναι σχεδόν 0,73 γκολ ανά αγώνα, τα οποία χωρίζονται στις πέντε ομάδες που έχει αγωνιστεί σε όλη την επιτυχημένη καριέρα του: Σπόρτινγκ Λισαβόνας (5), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (145), Ρεάλ Μαδρίτης (450), Γιουβέντους (101) και Αλ Νασρ (67).

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Πορτογάλος είναι γεννημένος ανταγωνιστής. Αχόρταγος για διακρίσεις Και κόντρα στην Κροατία του Λούκα Μόντριτς πέτυχε ένα από τα πιο ξεχωριστά γκολ ολόκληρης της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλει να αποχωρήσει από την ελίτ και βρήκε τη θέση του στην ομάδα της Πορτογαλίας για να συνεχίσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο. Αν και δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Euro 2024 και έφυγε χωρίς να σκοράρει, η αποχώρησή του από την εθνική ομάδα φαίνεται ακόμα πολύ μακριά. Μάλιστα, φαίνεται όλο και πιο κοντά ότι θα μπορούσε να είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, στο οποίο θα έπαιζε σε ηλικία από 41.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!