Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ
i

©imago

Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:39 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 06.10.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια και νιώθει ασταμάτητος. Μαζί του και η ομάδα του, η οποία κέρδισε άλλον έναν αγώνα απέναντι στην Αλ Ορομπάχ, για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Στα 39 του χρόνια παραμένει ασταμάτητος. Είναι σε κορυφαίο επίπεδο και δεν σταματάει να το δείχνει. Η ομάδα του Ρονάλντο, Αλ Νασρ, πήρε μία άνετη νίκη το Σάββατο (5/10), με 3-0 απέναντι στην Αλ Ορομπάχ, για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Ο CR7 άνοιξε το σκορ στο 17' λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι. Φυσικά δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αφού είχε ανάμειξη και στο δεύτερο γκολ, με ασίστ στον Μανέ, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο τέρμα στη συνέχεια.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας ένα εμψυχωτικό μήνυμα για τους φίλους της ομάδας, προαναγγέλλοντας τις επιτυχίες που θα ακολουθούν για την Αλ Νασρ, καθώς μαζί είναι ασταμάτητοι.

«Δεν σταματάμε! Μαζί», ήταν το μήνυμα του Ρονάλντο.

Μπορεί να σημείωσε το καθοριστικό γκολ για την ομάδα του , με το οποίο πήρε το προβάδισμα, αλλά πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, ήταν ο Σαντιό Μανέ. Ο 32χρονος, μετά από την απίθανη συνεργασία με τον Ρονάλντο, βρήκε δίχτυα και δεύτερη φορά με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας για τους επερχόμενους αγώνες του Nations League, με την Πολωνία και τη Σκωτία. Θα επιστρέψει στο Ριάντ μετά το διεθνές διάλειμμα, όταν η Αλ Νάσρ θα παίξει με την Αλ Σαμπάμπ. στις 18 Οκτωβρίου στον επόμενο αγώνα της Σαουδικής Pro League.

Tags: