Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Αλ Νασρ - Ίσως να είναι η τελευταία μου ομάδα»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Αλ Νασρ - Ίσως να είναι η τελευταία μου ομάδα»

Sportal newsroom 10:32 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 27.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γνωρίζει το πότε, αλλά είναι πολύ πιθανός να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι αποφασισμένος να αφήσει ακόμα τα γήπεδα, ούτε την Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ο 39χρονος τόνισε πως ενδεχομένως η Αλ Νασρ θα είναι η τελευταία ομάδα για την οποία θα αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, πηγαίνω καλά και νιώθω καλά, το ίδιο φυσικά για τη χώρα και το πρωτάθλημα. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην αραβική λίγκα και θέλω να συνεχίσω».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο μέλλον δεν ονειρεύεται τον εαυτό ως προπονητή κάποιας ομάδας, αλλά έχει άλλα πλάνα, εκτός γηπέδου.

"Είναι πολύ δύσκολο. Δε νομίζω ότι το να γίνω προπονητής κάποιας ομάδας είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω το μέλλον μου έτσι, αντίθετα με βλέπω να κάνω άλλα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!