Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισπράττει τα διπλάσια χρήματα από τον Μέσι – Στην κορυφή της λίστας Forbes o Πορτογάλος

Νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισπράττει τα διπλάσια χρήματα από τον Μέσι – Στην κορυφή της λίστας Forbes o Πορτογάλος

Γιώργος Σακελλαρίου 16:54 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 17.10.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με το Forbes πρόσθεσε στους λογαριασμούς του ακόμα 285 εκατομμύρια δολάρια. Τεράστια η διαφορά με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε χρόνο που αγωνίζεται σπάει και το ρεκόρ σε αποδοχές. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, βέβαια, αφήνει πίσω τα δικά του ρεκόρ και παραμένει ο ποδοσφαιριστής με τα υψηλότερα εισοδήματα.

Ο 39χρονος επιθετικός της Αλ-Νασρ, λοιπόν, συνεχίζει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2024. Αυτό ανακοίνωσε το αμερικανικό επιχειρηματικό περιοδικό Forbes.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κέρδισε 285 εκατομμύρια δολάρια (263 εκατ. ευρώ). Περισσότερα από τα διπλάσια, που βάζει στους λογαριασμούς του ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής της Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι.

Να θυμίσουμε ότι κάθε χρόνο το Forbes δημοσιεύει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τα υψηλότερα εισοδήματα. Η κυριαρχία της Σαουδικής Αραβίας είναι εντυπωσιακή φέτος. Διότι τέσσερις από τους δέκα παίκτες με τα υψηλότερα εισοδήματα έχουν συμβόλαιο στο βασίλειο της αραβικής χερσονήσου. Εκτός από τον Ρονάλντο, στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται και οι Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ και Σάντιο Μανέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η έκτη φορά μέσα σε δέκα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή. Τα 285 εκατομμύρια που κέρδισε δεν προέρχονται μόνο από την Αλ Νασρ, φυσικά, αφού εισπράττει από χορηγίες, διαφημίσεις. Λέγεται ότι τα έσοδά του «εκτός γηπέδου» είναι 65 εκατομμύρια. Σε κάθε περίπτωση, ο διεθνής Πορτογάλος ξεπέρασε το δικό του ρεκόρ από πέρυσι, όταν είδε να προστίθενται 260 εκατομμύρια δολάρια στους λογαριασμούς του.

Ο πρώτος παίκτης που παίζει στην Ευρώπη και είναι στη λίστα του Forbes είναι φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός κέρδισε 90 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι. Η Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με την Αλ Νασρ και τη Μάντσεστερ Σίτι διαθέτουν τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη δεκάδα.

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ο Γκιουλέρ είναι ο αγαπημένος παίκτης του Οζίλ
REST OF THE WORLD

15:13 - 17.10.2024

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ο Γκιουλέρ είναι ο αγαπημένος παίκτης του Οζίλ

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Μεσούτ Οζίλ, βάζει πάνω από τους κορυφαίους Μέσι και Ρονάλντο, τον Άρντα Γκιουλέρ, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης ως τον αγαπημένο του.

Οι Ισπανοί πληρώνουν πολλά για τους Εμπαπέ, Βινίσιους, η Αλ Νασρ για τους Ρονάλντο και Μανέ, ενώ η Σίτι για τον Χάαλαντ και τον Ντε Μπρόινε.

Αναλυτικά η δεκάδα του Forbes. 1. Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ) 285 εκατ. δολάρια. 2. Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι) 135 εκατ. δολάρια (124 εκατ. ευρώ). 3. Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ) 110 εκατ. δολάρια (101 εκατ. ευρώ). 4. Καρίμ Μπενζεμά (Αλ Ιτιχάντ) 104 εκατ. δολάρια (96 εκατ. ευρώ). 5. Κιλιάν Εμπαπέ (Ρεάλ Μαδρίτης) 90 εκατ. δολάρια (83 εκατ. ευρώ). 6. Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) 60 εκατ. δολάρια (55 εκατ. ευρώ). 7. Βινίσιους ( Ρεάλ Μαδρίτης) 55 εκατ. δολάρια (50,6 εκατ. ευρώ). 8. Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ) 53 εκατ. δολάρια (48,8 εκατ. ευρώ). 9. Σάντιο Μανέ (Αλ Νασρ) 52 εκατ. δολάρια (47,9 εκατ. ευρώ). 10. Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι) 39 εκατ. δολάρια (35,8 εκατ. ευρώ).