Εξαλλος ο Κριστιάνο με τον διαιτητή: «Είσαι σκ@τ@» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έξαλλος με τον διαιτητή

Εξαλλος ο Κριστιάνο με τον διαιτητή: «Είσαι σκ@τ@» (vid)

Κώστας Τόπας 09:30 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 16.10.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας με την Σκωτία, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον διαιτητή.

Η Πορτογαλία εξασφάλισε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στη Σκωτία στο Χάμπντεν Παρκ, διατηρώντας την στην κορυφή του Ομίλου Α1 του UEFA Nations League. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμεινε ικανοποιημένος και οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν τις χειρονομίες απογοήτευσης και θυμού του που απευθύνονταν στον διαιτητή, Λόρενς Βίσερ.

Ο πρωταρχικός λόγος για τον θυμό του Κριστιάνο ήταν η απόφαση του διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, καθώς η Πορτογαλία κέρδισε ένα κόρνερ. Ο βοηθός είχε καταλογίσει το κόρνερ, αλλά ο Βίσερ έκρινε ότι ο χρόνος είχε λήξει, στερώντας στην ομάδα του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ την τελευταία ευκαιρία να απειλήσει στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που εξόργισε τον Κριστιάνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Νωρίτερα, ο αστέρας της Αλ Νασρ επιχείρησε να βρει δίχτυα με ένα σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα για ελάχιστα εκατοστά, εκτός γηπέδου. Τόσο ο βοηθός διαιτητή όσο και ο Βίσερ έδωσαν άουτ για την Σκωτία, αλλά ο Πορτογάλος ήταν ανένδοτος ότι υπήρχε κόντρα με Σκωτσέζο αμυντικό, ζητώντας κόρνερ για την ομάδα του.

Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο αποκορύφωμα μετά το τελευταίο σφύριγμα, καθώς ο «CR7» έφυγε από το γήπεδο χαμογελώντας ειρωνικά, χειροκροτώντας και κάνοντας χειρονομίες εκνευρισμού, νιώθοντας ότι η Πορτογαλία είχε στερηθεί μια πιθανή νίκη λόγω των αποφάσεων του διαιτητή.

Παρά την απογοήτευση του Ρονάλντο, το 0-0 κόντρα στη Σκωτία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για την Πορτογαλία. Ο βαθμός τους κράτησε στην πρώτη θέση του ομίλου Α1 με επτά βαθμούς, τρεις μακριά από την Κροατία και έξι μπροστά από την Πολωνία, η οποία είναι εκτός ζώνης πρόκρισης.

Η Πορτογαλία χρειάζεται τώρα μόλις έναν ακόμη βαθμό από τα δύο ματς που απομένουν για να εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά του UEFA Nations League, με μεγάλες πιθανότητες να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Μετά τη διακοπή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει τις προπονήσεις με την Αλ Νασρ. Η επόμενη κλήση του για την Πορτογαλία θα έρθει τον Νοέμβριο, όταν η εθνική του ομάδα θα υποδεχθεί την Πολωνία στις 15 Νοεμβρίου, και θα ακολουθήσει μια αναμέτρηση με την Κροατία τρεις ημέρες αργότερα.