Κριστιάνο Ρονάλντο για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη: «Ποτέ δεν ξέρεις...» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη: «Ποτέ δεν ξέρεις...» (vid)

Sportal newsroom 19:32 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 29.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από την UEFA αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης του League Stage του Champions League έγινε η βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαβε βραβείο ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετρώντας 140 γκολ.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνντερ Τσέφεριν, αφού του έδωσε το βραβείο είπε μερικά πράγματα για εκείνον, τονίζοντας πως το μόνο πρόβλημα που έχει μαζί του είναι πως δεν παίζει πλέον στην καλύτερη διοργάνωση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο «CR7» και αφού ευχαρίστησε την UEFA για τη βράβευση αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. «Ποτέ δεν ξέρεις...», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το βραβείο, σημαίνει πολλά για μένα. Το Champions League είναι το καλύτερο. Όταν ακούς τη μουσική να αρχίζει να παίζει, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα. Κέρδισα πολλές φορές το τρόπαιο και έβαλα πολλά γκολ. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ. Επιστροφή στην Ευρώπη; Ποτέ δεν ξέρεις...».