Η περίεργη και πανάκριβη λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο σακάκι του Κριστιάνο

Κριστιάνο Ρονάλντο

Η περίεργη και πανάκριβη λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο σακάκι του Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 10:58 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 30.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του στην εκδήλωση της UEFA για την κλήρωση του νέου Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμήθηκε, αυτή την Πέμπτη (29/08), στο γκαλά της UEFA, με το βραβείο του καλύτερου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, που συμμετείχε και στην κλήρωση για το νέο μοντέλο της διοργάνωσης, έφτασε στο Μονακό ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι κι ένα κόσμημα στο σακάκι του με μια περίεργη λεπτομέρεια... 

Κατασκευασμένο από μια σπάνια πέτρα 110 καρατίων, που ανακαλύφθηκε σε ορυχείο στη Μποτσουάνα, το «Akh-Ba-Ka High», από τη συλλογή «Beyond The Light», πρόκειται για ένα διαμάντι 33 καρατίων, το οποίο, σύμφωνα με το εμπορικό σήμα «Messika», είναι μια «μαρτυρία τέχνης και καινοτομίας», η οποία «αντανακλά την αριστεία και την αφοσίωση που προσωποποιεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Η UEFA τίμησε τον Κριστιάνο για ένα ρεκόρ που μόνο ένας παίκτης μπορεί να ελπίζει να σπάσει
CHAMPIONS LEAGUE

09:23 - 30.08.2024

Η UEFA τίμησε τον Κριστιάνο για ένα ρεκόρ που μόνο ένας παίκτης μπορεί να ελπίζει να σπάσει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League. Ενα ρεκόρ που μόνο ένας ποδοσφαιριστής ελπίζει να «σπάσει».

«Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το βραβείο, σημαίνει πολλά για μένα. Το Champions League είναι το καλύτερο. Όταν ακούς τη μουσική να αρχίζει να παίζει, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα. Κέρδισα πολλές φορές το τρόπαιο και έβαλα πολλά γκολ. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ. Επιστροφή στην Ευρώπη; Ποτέ δεν ξέρεις...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «CR7» στις δηλώσεις του.

Ο πρώην επιθετικός της Σπόρτινγκ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έχει πετύχει 140 γκολ σε 183 αγώνες Champions League. Έχει 11 γκολ μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι και 46 μπροστά από την τρίτη θέση, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στην κορυφή του πίνακα.

Ο Πορτογάλος αστέρας ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Champions League σε επτά διαφορετικές σεζόν, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη, από τα οκτώ γκολ που σημείωσε στη θριαμβευτική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2007/08 έως τα 15 που σημείωσε όταν η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της. 2017/18.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!