Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή... απειλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Φωτ. IMAGO

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή... απειλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:04 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 03.10.2024

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να ταξιδέψει στο Ιράν για το παιχνίδι με την Εστεγκλάλ (22/10) εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, η οποία φέρνει αντιμέτωπες το Ισραήλ με τον Λίβανο και το Ιράν δημιουργεί πρόβλημα στην εξέλιξη του Champions League της Ασίας. Η αρχή γίνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Εστεγκλάλ, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 22 Οκτωβρίου.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, της οποίας το μεγάλο αστέρι φυσικά είναι ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, σχεδιάζει να ζητήσει από την Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου να μεταφερθεί σε ουδέτερη περιοχή ο αγώνας αντί για την Τεχεράνη. Ακόμα δεν έχει σταλθεί κάποιο επίσημο αίτημα, ωστόσο ο σύλλογος θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει ότι μπορεί για να μη γίνει στο Ιράν το ματς.

Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του
PREMIER LEAGUE

15:00 - 01.10.2024

Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε και πιο συγκεκριμένα, για να τα καταρρίπτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι το 2016, η Ασιατική Συνομοσπονδία αποφάσισε ότι οι αγώνες μεταξύ σαουδαραβικών και ιρανικών συλλόγων θα διεξάγονταν σε ουδέτερο έδαφος, ένα μέτρο που παρέμεινε ενεργό μέχρι την τελευταία έκδοση του Champions League, όταν οι Σαουδάραβες και οι Ιρανοί μπόρεσαν να παίξουν ξανά στα γήπεδά τους. Εκείνη την περίοδο, οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας επέλεξαν το Κατάρ για να παίξουν τους αγώνες τους, ενώ οι ιρανικοί σύλλογοι επέλεξαν το Μουσκάτ, την πρωτεύουσα του Ομάν, και το Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ως τόπους διεξαγωγής των αγώνων τους.

Για την ιστορία, η Αλ Νασρ έχει ξεκινήσει στη διοργάνωση με μία ισοπαλία και μία νίκη, στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το «χρυσό» γκολ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι τέταρτη στη δυτική ζώνη, με τέσσερις βαθμούς, δύο λιγότερους από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Αχλί και έναν περισσότερο από την ερχόμενη αντίπαλο της, Εστεγκλάλ.