Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 09.09.2024

Προσκεκλημένος από τον πρώην συμπαίκτη του Ρίο Φέρντιναντ να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γρήγορα την επιλογή του, η οποία εξέπληξε τους πάντες.

«Ποιος είναι καλύτερος;» Στο τελευταίο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο πολύ πρόσφατο κανάλι του στο Youtube -το οποίο έχει ήδη γίνει επιτυχία- ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε τις απόψεις του με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

Ο Πορτογάλος αστέρας θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία και πρόσφατα έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του. Έφτασε σε αυτό το ορόσημο με το δεύτερο γκολ στη νίκη της Πορτογαλίας με 2-1 επί της Κροατίας στο Nations League την περασμένη Πέμπτη.

Ο Ρονάλντο έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να φτάσει τα 1000 γκολ πριν αποσυρθεί. Για πολλούς, ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει δει ποτέ το παιχνίδι. Έχει κατακτήσει πέντε τρόπαια της «Χρυσής Μπάλα» και βρίσκεται πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο Λιονέλ Μέσι – ο οποίος έχει κερδίσει το κορυφαίο ατομικό έπαθλο του ποδοσφαίρου ρεκόρ οκτώ φορές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα: Κιλιάν Εμπαπέ ή Καρίμ Μπενζεμά. Κι αφού αρχικά ο Πορτογάλος ονόμασε τους αγαπημένους του παίκτες, μεταξύ των οποίων ήταν οι Πολ Σκόουλς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς, Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο, ο «CR7» επέλεξε τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μια επιλογή που μπορεί να εκπλήξει δεδομένης της ιστορίας μεταξύ Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αμφότεροι έφτασαν μαζί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2010 κι έπαιξαν μαζί 342 παιχνίδια σε οκτώ σεζόν. Οι δύο παίκτες του «BBC» έκαναν τις αντίπαλες άμυνες να ταλαιπωρηθούν κατά την θητεία τους στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Πορτογάλος πέτυχε 47 γκολ με προσφορά του Γάλλου, ο οποίος σκόραρε 29 φορές μετά από ασίστ από τον «CR7». Από την άλλη, ο Κριστιάνο συναντήθηκε πέντε φορές με τον Εμπαπέ. Ο νέος επιθετικός της Ρεάλ, μεγάλος θαυμαστής του παίκτη της Αλ Νασρ, κέρδισε την τελευταία τους αναμέτρηση στον προημιτελικό του Euro 2024, αφού υπέστη δύο ήττες με την Παρί από τους Μαδριλένους στο Champions League και μέτρησε και δύο ισοπαλίες με τους «μπλε» στο Nations League το 2021 και κατά τη φάση των ομίλων του Euro 2021.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!