Ο επόμενος στόχος και η... απόσυρση: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε τη σιωπή του! (vid)

Ο επόμενος στόχος και η... απόσυρση: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε τη σιωπή του! (vid)

Sportal newsroom 19:53 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 28.08.2024

Δύο πολύ «καυτά» θέματα έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ρίο Φέρντιναντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, της οποίας το πρώτο μέρος δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Youtube.

Φυσικά, ο Φέρντιναντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που «καίει» περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο «CR7».

Ασταμάτητος Κριστιάνο: Πέτυχε γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι έφτασε τα 899 τέρματα στην καριέρα του (vid)
REST OF THE WORLD

08:32 - 28.08.2024

Ασταμάτητος Κριστιάνο: Πέτυχε γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι έφτασε τα 899 τέρματα στην καριέρα του (vid)

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλ Φέιχα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 899 γκολ στην πλούσια καριέρα του.

Βέβαια, ο 39χρονος δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση. Προφανώς δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση για να δώσει κιόλας. Αλλά παραδέχτηκε κι εκείνος ότι η... σύνταξη δεν είναι μακριά. Ωστόσο, έχει στόχους να πετύχει πριν την απόσυρση. Και ένας από αυτούς είναι να φτάσει τα 1000 γκολ! Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή συνολικά στην καριέρα του μετρά 899...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα ακόμη πράγμα που έχω μάθει είναι ότι όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερα μαθαίνεις. Και ένα πράγμα που έχω μάθει κι έχω κρατήσει είναι το να απολαμβάνω και να ζω τη στιγμή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο...

Ξέρω πως είμαι μία χαρά, νοιώθω πως ακόμα μπορώ να ντριμπλάρω, να σουτάρω, να σκοράρω, να πηδάω ψηλά. Τη μέρα που θα νοιώσω ότι δεν μπορώ να είμαι παραγωγικός, θα μαζέψω τα πράγματα μου και θα φύγω. Αλλά είμαι μακριά από αυτό.

Θέλω να βάλω ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο. Να φτάσω τα 900 γκολ και στη συνέχεια να φτάσω τα 1000 γκολ. Θα είμαι 41 χρονών; Δεν ξέρω. Γι' αυτό σου είπα πως θέλω να ζω το παρών, να μην έχω τραυματισμούς που είναι το πιο σημαντικό και ναι, θέλω να πετύχω τον στόχο των 1000 γκολ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!