Ο Μπενζεμά έριξε το «καρφί» του στον Κριστιάνο εξαιτίας του Εμπαπέ (vid)

Καρίμ Μπενζεμά - Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Μπενζεμά έριξε το «καρφί» του στον Κριστιάνο εξαιτίας του Εμπαπέ (vid)

Κώστας Τόπας 10:55 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 11.09.2024

Ο Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως τα έβαλε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε τον Κιλιάν Εμπαπέ αντί εκείνον.

Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή τη φορά δεν είναι λόγω των επιτευγμάτων του στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι λόγω μιας συζήτησης που είχε στο κανάλι του Ρίο Φέρντιναντ στο YouTube. Τα όσα είπε ο Πορτογάλος διεθνής δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κανέναν.

Σε ένα μέρος της συνέντευξης, ο Φερντινάντ έβαλε τον Κριστιάνο να επιλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή μεταξύ Μπενζεμά ή Εμπαπέ και ο Πορτογάλος αστέρας ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την επιλογή του. Συγκεκριμένα, ο «CR7» επέλεξε τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι μοιράστηκε μια ένδοξη περίοδο στα αποδυτήρια των «μερένχες» με τον Μπενζεμά.

Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)
REST OF THE WORLD

08:46 - 09.09.2024

Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)

Προσκεκλημένος από τον πρώην συμπαίκτη του Ρίο Φέρντιναντ να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γρήγορα την επιλογή του, η οποία εξέπληξε τους πάντες.

Ο αστέρας της Αλ Νασρ άφησε εκτός ομάδας και τον Τόνι Κρόος και τον Τσάμπι Αλόνσο, καθώς όπως τόνισε προτιμάει τον Γκιγκς. Οπως επίσης επέλεξε τον Μπέκαμ παρά τον Ντι Μαρία.

Η απάντηση του Μπενζεμά δεν άργησε να φτάσει. Ο Γάλλος φορ της Αλ Ιτιχάντ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Χρυσής Μπάλας του στον λογαριασμό του στο Instagram. Φυσικά, άπαντες εξεπλάγησαν που ο άλλοτε φορ της Ρεάλ την τοποθέτησε στον πάγκο, σαν να ήταν οποιοδήποτε εργαλείο της κουζίνας.

Ήταν το 2022, μετά από μια υπέροχη σεζόν με τη Ρεάλ, όταν ο Μπενζεμά κατάφερε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα για πρώτη φορά. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, από την πλευρά του, εξακολουθεί να κυνηγάει τη συγκεκριμένη διάκριση, με τον Κριστιάνο πάντως να ποντάρει πολλά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μερένχες». «Μπορεί να είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας τα επόμενα χρόνια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!