Ο Όουεν αποκάλυψε τα σχέδια του Κριστιάνο όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Imago

Ο Όουεν αποκάλυψε τα σχέδια του Κριστιάνο όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο

Κώστας Τόπας 09:06 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 04.09.2024

Ο Μάικλ Όουεν αποκάλυψε ότι γνωρίζει τα πλάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος μεγάλος αστέρας που εγκατέλειψε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τη Σαουδική Αραβία αφού υπέγραψε στην Αλ Νασρ. Ο 39χρονος αποφάσισε να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή αφού η δεύτερη θητεία του με τη Γιουνάιτεντ έληξε με πικρό τρόπο.

Έκτοτε, ένας πλήθος διαφορετικών αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ, Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο, Ριάντ Μαχρέζ και Φαμπίνιο, μετακόμισαν στην Σαουδική Αραβία. Μιλώντας πρόσφατα στο «TV Sporten», ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας και της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, είπε ότι ο Ρονάλντο θα γίνει προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά την απόσυρσή του.

Κριστιάνο: «Οι νεαροί παίκτες ντρέπονται να μου μιλήσουν - Δεν πρόκειται να αποσυρθώ από την Πορτογαλία»
NATIONS LEAGUE

11:11 - 03.09.2024

Κριστιάνο: «Οι νεαροί παίκτες ντρέπονται να μου μιλήσουν - Δεν πρόκειται να αποσυρθώ από την Πορτογαλία»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να διαβεβαιώσει γι' ακόμη μία φορά ότι δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας, μιλώντας παράλληλα και για το παράδειγμα που θέλει να δίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 «Απλώς κοιτάζοντας από έξω, νιώθω ότι μπορεί να θέλει να είναι στο πλάι του γηπέδου και να διαχειρίζεται την Πορτογαλία όπως έκανε στο Euro 2016. Μοιάζει με προπονητή, μοιάζει να θέλει να προπονήσει, οπότε μπορεί να θέλει να ακολουθήσει αυτή την πορεία. Η δουλειά στην Πορτογαλία, πιθανότατα στο μέλλον θα έχουμε το όνομά του, ποτέ δεν ξέρεις». Ο Όουεν πρόσθεσε: «Φυσικά, αν τα πάει καλά, τότε μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον κοιτούσαν».

Μετά την πρόσφατη ήττα της Γιουνάιτεντ με 3-0 από τη Λίβερπουλ, ο Όουεν πρότεινε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ίσως πρέπει να σκεφτούν το μέλλον του Έρικ τεν Χαχ.

«Δεν μπορώ να τους δω στην πρώτη τετράδα. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί αλλαγή προπονητή προτού έχει μια ανάκαμψη στην τύχη της, οπότε εκπλήσσεται κανείς για την έναρξη της σεζόν; Πιθανόν να ήταν τυχεροί που πήραν τρεις βαθμούς στην έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά από όποια πλευρά και να το δεις, ξέρεις, δεν υπάρχει αρκετή αλλαγή».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!