Ο παλιός... κακός Κριστιάνο επέστρεψε (;)

Ο παλιός... κακός Κριστιάνο επέστρεψε (;)

Στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Γεωργία είδαμε την άλλη πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μία πλευρά, που έμοιαζε να έχει «θάψει» εδώ και καιρό...

Σε αυτό του Euro ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε πιο χαλαρός και ήρεμος από ποτέ. Μετά από μία πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Νασρ, όπου πέτυχε 35 γκολ, ο «CR7» πήγε στη Γερμανία να απολαύσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Η σχέση του με τον Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ είναι φανταστική και το έκτο (!) Euro στην καριέρα του το περίμενε πως και πως. Ίσως περισσότερο και από το πρώτο.

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μετά τις δύο νίκες της Πορτογαλίας κόντρα σε Τσεχία (2-1) και Τουρκία (3-0) μέχρι που έφτασε το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης με τη Γεωργία. Ο έμπειρος επιθετικός, ήταν από τους λίγους ενδεκαδάτους, που πήρε φανέλα βασικού και σε αυτόν τον αγώνα, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα. Όπως και συνολικά η ομάδα του, η οποία στο τέλος γνώρισε την ήττα -που δεν της στοίχισε καθόλου- με 2-0.

Ο Κβαρατσχέλια πρώτα αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά πήγε να πανηγυρίσει την πρόκριση της Γεωργίας (vid)
EURO 2024

14:39 - 27.06.2024

Ο Κβαρατσχέλια πρώτα αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά πήγε να πανηγυρίσει την πρόκριση της Γεωργίας (vid)

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη λήξη της αναμέτρησης με την Πορτογαλία πρώτα κινήθηκε προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά πήγε να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Και όταν του Κριστιάνο δεν του πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι, επηρεάζεται αρκετά και η συμπεριφορά του. Κάτι το οποίο είδαμε να συμβαίνει στο 100% κόντρα στη Γεωργία, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να τα βάζει κάθε τρεις και λίγο με τον διαιτητή, ενώ αποκορύφωμα ήταν η φάση που διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για πέναλτι, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Αν ξέρουμε μία εμείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον ξέρει... εκατό. Και γι' αυτό, όταν τον είδα να «κιτρινίζεται» πήρε την απόφαση να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καθόλου απίθανο να πάρει και μία δεύτερη κίτρινη κάρτα και να μην τον έχει στη διάθεση του στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία για τους «16» του Euro. Αλλά ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν υποδέχτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντικατάσταση του. Πήγε στον πάγκο, άρχισε να κλωτσάει αντικείμενα, μουρμούραγε και γενικότερα ήταν έτοιμος να σκάσει.

Είναι η πρώτη φορά που μένει «άσφαιρος» σε φάση ομίλων μεγάλης διοργάνωσης από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο Euro 2004. Και απ' ότι φάνηκε αυτό τον ενόχλησε πολύ. Σε βαθμό να δούμε τον... παλιό κακό Κριστιάνο που δεν ξέρει να διαχειρίζεται την ήττα και την κακή βραδιά. Μία πλευρά του που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια...