Ο Κριστιάνο αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να γίνει προπονητής όταν αποσυρθεί

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να γίνει προπονητής όταν αποσυρθεί

Κώστας Τόπας 12:17 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 13.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε γιατί δεν θα γίνει ποτέ προπονητής μόλις αποφασίσει να βάλει τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας θα κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας του τον Φεβρουάριο, αλλά με τις φιλοδοξίες να παίξει στο πλευρό του γιου του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του αφού πρόσφατα ξεπέρασε τα 900 γκολ στην καριέρα του.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 50 γκολ σε 51 παιχνίδια για την Αλ Νασρ την περασμένη σεζόν και ξεκίνησε τη νέα σεζόν με τέσσερα τέρματα σε ισάριθμους αγώνες. Ωστόσο, ο Πορτογάλος αστέρας έχει διάφορα άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα που θα μπορούσαν να τον κρατήσουν απασχολημένο όταν συνταξιοδοτηθεί, ενώ τώρα έχει ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται «UR Cristiano», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στο μέλλον. Πολλοί ήταν πεπεισμένοι ότι ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους προοριζόταν για μια μετάβαση στην προπονητική, αφού τον είδαν στον πάγκο κατά τη διάρκεια της νίκης της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2016 επί της Γαλλίας.

Ο 39χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με έναν πρόωρο τραυματισμό, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στον πάγκο δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, κλωτσώντας κάθε μπάλα και δίνοντας οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Μιλώντας με τον πρώην συμπαίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ στο «Rio Presents», ο Κριστιάνο μίλησε για το θέμα της ενδεχόμενης ενασχόλησης του με την προπονητική: «Θα είναι δύσκολο μια μέρα να γίνω προπονητής, γιατί δεν έχω πάθη για αυτή τη γενιά, είναι δύσκολο ειδικά στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν το κάνουν. λάβετε συμβουλές από την εμπειρία μας.

«Νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, πιστεύουν ότι τα τηλέφωνα θα σου δώσουν καλή εκπαίδευση, το TikTok, το Instagram. Έχω άλλα πράγματα να ανησυχώ, ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου που είναι ένα επιχειρηματικό κομμάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι μια πρόκληση για μένα και θα μάθω άλλους τομείς που δεν ξέρω, θα ασχοληθώ περισσότερο με την επιχείρησή μου και νομίζω ότι θα είναι καλό».

Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει στη δράση για την Αλ Νασρ, καθώς η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Αλ Αχλί το βράδυ της Παρασκευής (13/09, 21:00)