Ο Κριστιάνο έδωσε εντολή στην Αλ Νασρ να προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατ. ευρώ την εβδομάδα σε αστέρα της Premier League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο έδωσε εντολή στην Αλ Νασρ να προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατ. ευρώ την εβδομάδα σε αστέρα της Premier League

Κώστας Τόπας 11:15 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 06.10.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέτρεψε την Αλ Νασρ να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για αστέρα της Premier League, για μια μεταγραφή που θα συζητηθεί, εάν κι εφόσον πραγματοποιθεί.

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους» το 2022.

Επί του παρόντος, η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση στη Σαουδική Pro League μετά από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις οποίες ο Πορτογάλος έχει σκοράρει πέντε φορές.

Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ
REST OF THE WORLD

09:39 - 06.10.2024

Aσταμάτητος Κριστιάνο: Έφτασε τα 905 γκολ και πάει για νέο ασύλληπτο ρεκόρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια και νιώθει ασταμάτητος. Μαζί του και η ομάδα του, η οποία κέρδισε άλλον έναν αγώνα απέναντι στην Αλ Ορομπάχ, για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Την περασμένη σεζόν, ο Κριστιάνο και οι συμπαίκτες του δεν πανηγύρισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πιστεύει ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αλλάξει την τύχη της ομάδας του.

Αναφέρεται ότι ο Κριστιάνο προέτρεψε τον σύλλογό του να υπογράψει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να δει τον Βέλγο μέσο να κερδίζει ένα τεράστιο ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με τη «Mirror».

Ο 39χρονος επιθετικός πιστεύει ότι η Αλ Νασρ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την οικονομική ευχέρεια της ομάδας, αλλά και την κατάσταση του Ντε Μπρόινε, του οποίου το συμβόλαιο με τους Πολίτες λήγει στο τέλος της σεζόν.

Βέβαια, ο Ντε Μπρόινε αντιμετωπίζει αρκετά θέματα με τη φυσική του κατάσταση τον τελευταίο καιρό και έχει μείνει εκτός της εθνικής ομάδας του Βελγίου μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο «KDB» έχει χάσει αρκετά παιχνίδια, με σημαντικότερο όλων το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Οι τραυματισμοί έχουν βάλει σε στασιμότητα τα σχέδια του Βέλγου μέσου τις τελευταίες σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη θητεία, ήταν εκτός από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο, ενώ καθώς πλησιάζει τα 34α γενέθλιά του, θα μπορούσε να είναι λογικό τόσο για τη Σίτι όσο και για τον Ντε Μπρόινε να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, κανένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ δεν έχει επιβεβαιωθεί. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Ντε Μπρόινε θα ήταν ανοιχτός σε μια αποχώρησε από τη Σίτι, αλλά τον Σεπτέμβριο, δεν αρνήθηκε ότι ήταν ανοιχτός σε μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

«Στην ηλικία μου, πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάς για απίστευτα ποσά που μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκεφτείς αυτό», εξήγησε.