Ο Κριστιάνο «έριξε» το Instagram με τη συγκινητική ανάρτησή του για τον Πέπε

Κριστιάνο Ρονάλντο & Πέπε

Ο Κριστιάνο «έριξε» το Instagram με τη συγκινητική ανάρτησή του για τον Πέπε

Κώστας Τόπας 10:27 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 11.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Πέπε μετά την απόφαση του Πορτογάλου αμυντικού να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την περασμένη Πέμπτη, ο Πέπε είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε τη σοφία για να μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι μου. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους προέδρους που πόνταραν πάνω μου και πίστεψαν σε μένα.

«Όλοι οι υπάλληλοι όλων των συλλόγων που έχω πάει, είναι η ψυχή και η ουσία. Και της εθνικής ομάδας. Όλοι οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, που με βοήθησαν να εξελιχθώ και να αγωνίζομαι καθημερινά. Όλοι οι φίλαθλοι, που είναι η ψυχή του ποδοσφαίρου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέπε στο μήνυμά του που αφορούσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών.

Αντιδρώντας στα νέα του Πέπε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποτίσει φόρο τιμής. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσα σημαίνεις για μένα φίλε μου. Κερδίσαμε τα πάντα για να κερδίσουμε στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η φιλία και ο σεβασμός που τρέφω για σένα. Είσαι μοναδικός αδερφέ μου. Σε ευχαριστώ για τόσα πολλά».

Στην καριέρα του, ο Πέπε έπαιξε σε ομάδες όπως οι Μαρίτιμο, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπεσίκτας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του με τους Μαδριλένους, ο κεντρικός αμυντικός κέρδισε τρεις τίτλους La Liga και τρία τρόπαια Champions League μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Με την εθνική Πορτογαλίας, ο Πέπε πραγματοποίησε συνολικά 141 εμφανίσεις, σημειώνοντας οκτώ γκολ. Ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Euro 2016 στη Γαλλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!