Ο Κριστιάνο έτοιμος να ανανεώσει με την Αλ Νασρ για έναν και μόνο ιστορικό λόγο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Φωτ. IMAGO

Ο Κριστιάνο έτοιμος να ανανεώσει με την Αλ Νασρ για έναν και μόνο ιστορικό λόγο

Κώστας Τόπας 10:29 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης καθώς πλησιάζει τα 40 και σχεδιάζει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, όντας μάλιστα ως παίκτης της Αλ Νασρ.

Αφού έπαιξε ολόκληρη την καριέρα του στην Ευρώπη, ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας, Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται πλέον στην Σαουδική Αραβία, όπου πολλοί υποθέτουν ότι εκεί θα ολοκληρώσει και την καριέρα του.

Η απόφαση του «CR7» να υπογράψει στην Αλ Νασρ ήταν πολύπλοκη, με την εντυπωσιακή προσφορά του συλλόγου να παίζει αναμφίβολα ρόλο στην τελική του απόφαση. Αν και είναι ήδη ένας από τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, η συμφωνία του Πορτογάλου με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τον οδήγησε να γίνει ο μεγάλος αστέρας της χώρας.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές, ο Ρονάλντο πληρώνεται περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, ετησίως από την Αλ Νασρ. Σημειωτέον, μόνο ένα κλάσμα αυτού του ποσού σχετίζεται με το ότι πραγματικά παίζει ποδόσφαιρο, με τα δικαιώματα εικόνας και τις εμπορικές συμφωνίες του να χρηματοδοτούν, περισσότερα από τα μισά των συνολικών κερδών του.

Η ίδια η Σαουδική Αραβία αναμενόταν επίσης να βοηθήσει στην πληρωμή των μισθών του Κριστιάνο, καθώς χρησιμοποιούν τον Πορτογάλο σταρ στην προσπάθειά τους να διοργανώσουν από κοινού το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Αλ Νασρ βρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2025. Από την πλευρά του, ο άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σκοπεύει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, θέλει να παραμείνει σε άριστη κατάσταση καθώς θα είναι 41 ετών εκείνη τη στιγμή.

Εάν ο Κριστιάνιο Ρονάλντο παρευρεθεί στη διοργάνωση το 2026, τότε θα πετύχει ένα πρωτοποριακό ρεκόρ, καθώς θα έχει αγωνιστεί σε έξι διαφορετικές εκδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Αλ Νασρ είναι εντυπωσιακά, καθώς σε 77 αγώνες μετράει 70 γκολ και 17 ασίστ.