Ο Κριστιάνο και η Χεορχίνα πλήρωναν «τρελό» ποσό για να μένουν σε ξενοδοχείο με 17 δωμάτια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες

Ο Κριστιάνο και η Χεορχίνα πλήρωναν «τρελό» ποσό για να μένουν σε ξενοδοχείο με 17 δωμάτια

Κώστας Τόπας 13:16 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 27.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες πλήρωναν ένα τεράστιο ποσό κάθε μήνα για ένα ξενοδοχείο 17 δωματίων.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες μετακόμισαν από Μάντσεστερ στη Σαουδική Αραβία, ο Πορτογάλος αστέρας έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο. Έτσι, φυσικά, το ζευγάρι μπορεί να αντέξει οικονομικά να ξοδέψει αμέτρητα χρήματα.

Πράγματι, όταν έφτασαν για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία, μετακόμισαν σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου Four Seasons στην πρωτεύουσα Ριάντ, η οποία κόστιζε περίπου 250.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, αυτή είναι μια μικρή αλλαγή για τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος αμείβεται με 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην Αλ Νασρ.

Ποιος Κριστιάνο; Ο Σαλάχ φεύγει από την Λίβερπουλ για να γίνει ο μεγάλος αστέρας στη Σαουδική Αραβία
PREMIER LEAGUE

12:07 - 27.09.2024

Ποιος Κριστιάνο; Ο Σαλάχ φεύγει από την Λίβερπουλ για να γίνει ο μεγάλος αστέρας στη Σαουδική Αραβία

Η θητεία του Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Άνφιλντ» φαίνεται ότι θα φτάσει στο τέλος του μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, με τον «Φαραώ» να ετοιμάζει βαλίτσες για την Σαουδική Αραβία για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του πρωταθλήματος.

Φυσικά, σύμφωνα με τη Marca, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη σουίτα ξενοδοχείου, με τον Ρονάλντο και τη σύντροφό του να έχουν κλείσει δύο ορόφους και 17 δωμάτια στο Kingdom Tower, πριν μετακομίσουν αργότερα σε μια έπαυλη αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κριστιάνο και η σύντροφός του, λέγεται ότι διέμεναν στη Σουίτα Kingdom στον 48ο και 50ό όροφο του κτιρίου. Καλύπτει μόλις 376 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει «εκπληκτική θέα στην πόλη». Ο ιστότοπος Four Seasons ισχυρίζεται ότι η σουίτα διαθέτει επίσης «24ωρο φαγητό στο δωμάτιο», ενώ το ζευγάρι μπορεί να ζητήσει «δωρεάν γυάλισμα παπουτσιών όλη τη νύχτα» και να καλύπτεται η μεταφορά από το αεροδρόμιο ανά πάσα στιγμή.

Ο Κριστιάνο έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από διαμάχη με τον προπονητή Έρικ τεν Χαχ. Έχοντας λύσει αμοιβαία το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Premier League, ο Πορτογάλος επιθετικός εντάχθηκε στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Στη νέα σεζόν της εκπομπής της στο Netflix, «I Am Georgina», η Χεορχίνα Ροντρίγκες εξέφρασε τη χαρά της όταν έμαθε ότι ο Ρονάλντο θα έφευγε από το Μάντσεστερ.

«Όταν ο Κρις μου είπε ότι επρόκειτο να παίξει για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα τόσο πολύ γιατί ήθελα πολύ να φύγω από το Μάντσεστερ», είπε η σύντροφος του «CR7».