Ο Κριστιάνο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ με το σχόλιο που έκανε στον Εμπαπέ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ με το σχόλιο που έκανε στον Εμπαπέ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 08:19 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 06.06.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με το σχόλιο που έκανε στο Instagram, σχετικά με τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνδέθηκε έντονα με μια μετακόμιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» εδώ και αρκετούς μήνες -αν όχι χρόνια- πριν τελικά επιβεβαιωθεί ως παίκτης των «μερέχνες» τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός ήταν στο ραντάρ από τους Μαδριλένους από το 2017 και έφτασε κοντά στην ένταξή του το 2022 - πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Άνετη νίκη για Γαλλία με «μαέστρο» Εμπαπέ, εύκολα και το Βέλγιο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:51 - 05.06.2024

Άνετη νίκη για Γαλλία με «μαέστρο» Εμπαπέ, εύκολα και το Βέλγιο

Ο Εμπαπέ πέρα από τον ρόλο του σκόρερ, ανέλαβε και αυτόν του «μαέστρου», καθώς και έβαλε και μοίρασε γκολ στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, όπου η Γαλλία επικράτησε με 3-0, ενώ το Βέλγιο νίκησε με 2-0 το Μαυροβούνιο.

Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει με την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι, ο Εμπαπέ έκανε επιτέλους την πολυαναμενόμενη κίνηση και έβαλε την υπογραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ετσι, ο Γάλλος αστέρας θα ενωθεί με την ιστορία της Ρεάλ και με παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ζινεντίν Ζιντάν κι άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των «μερένχες».

Ο ίδιος ο Κριστιάνο είναι μια από τις μεγαλύτερες και επιτυχημένες υπογραφές που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος. Ο Πορτογάλος θρύλος εντάχθηκε το 2009 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέγραψε 292 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ πριν φύγει το 2018. Ο 39χρονος εντάχθηκε αργότερα στη Serie A για λογαριασμό της Γιουβέντους, μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, προτού τελικά βρει τον δρόμο του πίσω στη Γιουνάιτεντ.

Παρά το γεγονός ότι τώρα αγωνίζεται στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό της Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο εξακολουθεί να παρακολουθεί τα τρέχοντα γεγονότα στη Μαδρίτη και μάλιστα έσπασε ένα νέο ρεκόρ απαντώντας στην ανακοίνωση του Εμπαπέ στο Instagram.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τόσο χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέρος του συλλόγου των ονείρων μου. Είναι αδύνατο να εξηγήσω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω και να σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του στο Instagram ο Εμπαπέ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο είδε την ανάρτηση του Εμπαπέ και δεν την άφησε ασχολίαστη. «Είναι η σειρά μου να σε παρακολουθώ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φωτίσεις τον Μπερναμπέου. Hala Madrid»

Σύμφωνα με την Daily Sports, το σχόλιο του Κριστιάνο είναι πλέον το σχόλιο με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram με κάτι λιγότερο από τέσσερα εκατομμύρια.