Ο Κριστιάνο πήγε να παίξει padel και υπάρχει μια λεπτομέρεια που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει

Ο Κριστιάνο πήγε να παίξει padel και υπάρχει μια λεπτομέρεια που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει

Κώστας Τόπας 09:03 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 25.07.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2024. Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε padel, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο.

Πριν από μερικούς μήνες, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο έλαβε το συμβόλαιο για την κατασκευή της νέας «Πόλης του Παντέλ» από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Παντέλ. Η Οέϊρας, μια παραθαλάσσια πόλη λίγο έξω από τη Λισαβόνα, είναι ο επιλεγμένος χώρος για τον χώρο, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες. Η εταιρεία του Ρονάλντο «CR7» πρόκειται να επενδύσει 5 εκατομμύρια ευρώ στο έργο.

Ο Ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του συγκεκριμένου αθλήματος που έχει αυξηθεί γρήγορα σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ένα άθλημα ρακέτας που παίζεται χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα βαθμολόγησης με το τένις, το padel διαφέρει στο ότι παίζεται μόνο σε μορφή διπλού σε ένα γήπεδο με τοίχο χρησιμοποιώντας μικρότερες ρακέτες χωρίς χορδές.

Ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Padel, Ρικάρντο Ολιβέιρα, ενθουσιάστηκε με τη συμφωνία: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε. «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους συνεργάτες. Ένας μεγάλος επιχειρηματίας και ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο. Μπορούμε να πούμε, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι οι εγκαταστάσεις θα είναι απαράμιλλες. Αυτό θα εδραιώσει την Πορτογαλία ως διεθνή δύναμη padel».

Κριστιάνο Ρονάλντο/IG:Cristiano Ronaldo

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2024. Ο Πορτογάλος διεθνής έπαιξε padel, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη και που προκαλεί τον κόσμο να παραμιλάει. Πάνω στο τραπέζι, υπάρχει ένα... αθλητικό καπέλο με το σήμα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο σπουδαίος επιθετικός πριν ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ υπήρξε γέννημα θρέμμα της Σπόρτινγκ και έπαιξε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της στις 6 Αυγούστου 2003 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.