Ο Κριστιάνο θέλει τον Ζίνταν στον πάγκο της Αλ Νασρ

Ζιντάν

i

© Intime

Ο Κριστιάνο θέλει τον Ζίνταν στον πάγκο της Αλ Νασρ

Νεφέλη Μπισμπίκη • 14:41 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 28.08.2024

Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται στα ραντάρ για τον πάγκο της Αλ Νασρ, έπειτα κι από απαίτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Νασρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχουν ξεκινήσει όπως ακριβώς θα ήθελαν την σεζόν και ψάχνουν να βρουν κάπου την λύση. 'Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, νεύρα έχουν προκληθεί στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την συντριπτική ήττα με 4-1, από την Αλ Χιλάλ για το Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας. Ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο, όπως αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, ίσως είναι αυτό που χρειάζεται για να επανέλθει η ευημερία στον σύλλογο.

Κριστιάνο και Ζιντάν έχουν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, με τον Πορτογάλο να πιστεύει δικαίως πως αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα καταφέρουν να σηκώσουν ξανά τρόπαια μαζί. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του «Ζιζού» ακούγεται στους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει σε κανέναν θετικά έως τώρα.

Τι απέγινε η wild card που ζήτησαν οι Σαουδάραβες για να ενταχθούν οι ομάδες στο Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

09:48 - 28.08.2024

Τι απέγινε η wild card που ζήτησαν οι Σαουδάραβες για να ενταχθούν οι ομάδες στο Champions League

Η Saudi Pro League ανακοίνωσε φιλόδοξα σχέδια για την ένταξη μιας ομάδας του πρωταθλήματος στο ανανεωμένο Champions League το περασμένο καλοκαίρι - αλλά το σχέδιο δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί.

Η σκιά της εθνικής Γαλλίας είναι στο μυαλό του, καθώς θα ήταν μία καλή αφορμή για να επιστέψει στους πάγκους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!