Ο Κριστιάνο διοργάνωσε ιδιωτική συναυλία στην έπαυλη του για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο διοργάνωσε ιδιωτική συναυλία στην έπαυλη του για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι (vid)

Κώστας Τόπας 12:28 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 26.07.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διοργάνωσε μια ιδιωτική συναυλία στην έπαυλη του για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι του προτού συμμετάσχει στην προετοιμασία της Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές. Σύντομα θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Αλ Νασρ και θα βρίσκεται στην περιοδεία της σαουδαραβικής ομάδας στην Ισπανία. Πρώτα όμως ήθελε να απολαύσει μια ιδιωτική συναυλία του Πορτογάλου τραγουδιστή Ρίτσι Κάμπελ με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Πορτογάλος αστέρας ανέβασε ένα βίντεο στα κοινωνικά του δίκτυα με την εμφάνιση του διάσημου τραγουδιστή στο σπίτι του. Μια οικεία συναυλία στο σαλόνι όπου οι φίλοι και η οικογένεια απόλαυσαν ζωντανή μουσική.

Ο Κριστιάνο πήγε να παίξει padel και υπάρχει μια λεπτομέρεια που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει
REST OF THE WORLD

09:03 - 25.07.2024

Ο Κριστιάνο πήγε να παίξει padel και υπάρχει μια λεπτομέρεια που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2024. Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε padel, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο.

Ο αρχηγός της πορτογαλικής ομάδας θα ολοκληρώσει σύντομα τις επιπλέον διακοπές του επειδή έπαιξε στο Euro 2024 και θα συμμετάσχει στους επόμενους αγώνες της Αλ Νασρ με Γρανάδα και Αλμερία την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στην Ισπανία.

Επιπλέον, ο Ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του συγκεκριμένου αθλήματος που έχει αυξηθεί γρήγορα σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ένα άθλημα ρακέτας που παίζεται χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα βαθμολόγησης με το τένις, το padel διαφέρει στο ότι παίζεται μόνο σε μορφή διπλού σε ένα γήπεδο με τοίχο χρησιμοποιώντας μικρότερες ρακέτες χωρίς χορδές.

Ο Πορτογάλος διεθνής έπαιξε padel, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη και που προκαλεί τον κόσμο να παραμιλάει. Πάνω στο τραπέζι, υπήρχε ένα... αθλητικό καπέλο με το σήμα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο «CR7», ο οποίος δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης σε επίπεδο συλλόγων, είναι έτοιμος για περισσότερα γκολ για την Αλ με την Νασρ τ 2024-ο25, ενώ ο Νταλότ – που θα μπορούσε να συνδεθεί με τη Γιουνάιτεντ στην περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική πριν από τη σεζόν – θα έχει άλλο ένα τρόπαιο να κυνηγήσει όταν ανοίξει τη νέα καμπάνια σε μια σύγκρουση στο Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Αυγούστου.