Ο Κριστιάνο βοήθησε 13χρονο αγόρι που έμεινε ορφανό μετά από έκρηξη (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο βοήθησε 13χρονο αγόρι που έμεινε ορφανό μετά από έκρηξη (vid)

Κώστας Τόπας 09:40 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 09.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση καθώς βοήθησε ένα 13χρονο αγόρι που πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες σε κώμα αφού έχασε τραγικά την οικογένειά του σε μια καταστροφική έκρηξη.

Μετά από μια πρόσφατη επίσκεψη στην Πορτογαλία, ο Ζαχ Ντερενιόφσκι, ένας Καναδός influencer που είναι γνωστός ως «MD Motivator» στα social media, έμαθε για την ιστορία του Φραντσίσκο, ενός 13χρονου παιδιού που έχασε τους γονείς του, έπειτα από έκρηξη αερίου στο σπίτι τους και πήρε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για να το βοηθήσει.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ο Ντερενιόφσκι συνειδητοποίησε, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ότι είχε ήδη συγκεντρώσει περίπου 100 χιλιάδες ευρώ και η καμπάνια είναι ακόμα online. Ο Φραντσισκο, ο οποίος γνωρίζει ήδη την είδηση, δέχθηκε μια ακόμη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της εθνικής ομάδας, ο νεαρός γνώρισε ένα από τα είδωλά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και τα άλλα αστέρια υπό τον Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ.

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»
REST OF THE WORLD

09:21 - 09.09.2024

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ένα μυστικό επιτυχίας, το οποίο τους βοήθησε να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και σήμερα να θεωρούνται από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Ο Ντερενιόφσκι δεν ήταν παρών για επαγγελματικούς λόγους, αλλά βοήθησε να οργανωθεί η έκπληξη και μάλιστα βρήκε κάποιον να απαθανατίσει τη στιγμή, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό, Νέλσον Σεμέδο για τη βοήθειά του σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Ο Ρονάλντο βοήθησε επίσης να συγκεντρωθούν 100.000 δολάρια για το 13χρονο αγόρι που πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες σε κώμα αφού έχασε τραγικά την οικογένειά του σε αυτή την καταστροφική έκρηξη. Συγκεκριμένα, στις 26 Ιουνίου 2024, μια έκρηξη σημειώθηκε στο σπίτι του Φραντσίσκο, κατά την οποία πέθαναν η μητέρα, η αδερφή και ο πατέρας του.

Το παιδί ήταν σε κώμα για δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό και μετά την ανάρρωση επέστρεψε στο σπίτι για να ζήσει με τη θεία του. Τώρα περπατάει με δυσκολία, ενώ έχει πολλαπλά εγκαύματα στα χέρια και στην κοιλιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!