Ο Κριστιάνο «έσπασε» τη σιωπή του μετά την επίθεση στον διαιτητή

Ο Κριστιάνο «έσπασε» τη σιωπή του μετά την επίθεση στον διαιτητή

Κώστας Τόπας 14:02 - 16.10.2024

Λίγες ώρες μετά την επίθεση του στον διαιτητή του Σκωτία - Πορτογαλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» τη σιωπή του.

Η Πορτογαλία έμεινε στο μηδέν στο «Hampden Park» το βράδυ της Τρίτης (15/10) κόντρα στη Σκωτία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της Σκωτίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την πλευρά του, δεν έμεινε ικανοποιημένος και οι τηλεοπτικές κάμερες απαθανάτισαν τις χειρονομίες απογοήτευσης και θυμού του που απευθύνονταν στον διαιτητή, Λόρενς Βίσερ.

Ο πρωταρχικός λόγος για τον θυμό του Κριστιάνο ήταν η απόφαση του διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, καθώς η Πορτογαλία κέρδισε ένα κόρνερ. Ο βοηθός είχε καταλογίσει το κόρνερ, αλλά ο Βίσερ έκρινε ότι ο χρόνος είχε λήξει, στερώντας στην ομάδα του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ την τελευταία ευκαιρία να απειλήσει στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Η απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο αποκορύφωμα μετά το τελευταίο σφύριγμα, καθώς ο «CR7» έφυγε από το γήπεδο χαμογελώντας ειρωνικά, χειροκροτώντας και κάνοντας χειρονομίες εκνευρισμού, νιώθοντας ότι η Πορτογαλία είχε στερηθεί μια πιθανή νίκη λόγω των αποφάσεων του διαιτητή.

Λίγες ώρες μετά το ματς, ο Ρονάλντο ανήρτησε ένα μήνυμα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Seguimos juntos (σ.σ Συνεχίζουμε μαζί)», μαζί με μια φωτογραφία του και των συμπαικτών του.

Παρά την απογοήτευση του Ρονάλντο, το 0-0 κόντρα στη Σκωτία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για την Πορτογαλία. Ο βαθμός τους κράτησε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Nations League με επτά βαθμούς, τρεις μακριά από την Κροατία και έξι μπροστά από την Πολωνία, η οποία είναι εκτός ζώνης πρόκρισης.

Η Πορτογαλία χρειάζεται τώρα μόλις έναν ακόμη βαθμό από τα δύο ματς που απομένουν για να εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά του UEFA Nations League, με μεγάλες πιθανότητες να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.