Ασταμάτητος Κριστιάνο: Πέτυχε γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι έφτασε τα 899 τέρματα στην καριέρα του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ασταμάτητος Κριστιάνο: Πέτυχε γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι έφτασε τα 899 τέρματα στην καριέρα του (vid)

Κώστας Τόπας 08:32 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 28.08.2024

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλ Φέιχα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 899 γκολ στην πλούσια καριέρα του.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με την Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Φέιχα, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ για το 2-0 της ομάδας του, για να πετύχει το 899ο του γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος με αυτόν τον τρόπο έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε επίσημους αγώνες.

Ο Κριστιάνο, ο οποίος έχει ήδη πετύχει 68 γκολ από τότε που έφτασε στην Αλ Νασρ (διανύει την τρίτη του σεζόν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας), σημείωσε 50 γκολ σε 51 αγώνες την περασμένη σεζόν 2023-24 και 14 σε 19 το 2022-23, τη σεζόν δηλαδή που αποκτήθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Pro League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η UEFA θα βραβεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:28 - 27.08.2024

Η UEFA θα βραβεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League

H UEFA ετοιμάζεται να δώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα ιδιαίτερο βραβείο, αυτό του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League.

Τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - 5 γκολ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 145 γκολ

  • Ρεάλ Μαδρίτης- 450 γκολ

  • Γιουβέντους - 101 γκολ

  • Αλ Νασρ - 68 γκολ

  • Πορτογαλία - 130 γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει τα 770 από τα 899 τέρματα στο συλλογικό ποδόσφαιρο, εκ των οποίων τα περισσότερα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» βρήκε 450 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με την εθνική Πορτογαλίας, έως τώρα μετράει 130 γκολ.

«Δεν ξέρω αν θα αποσυρθώ σύντομα»

Προς το παρόν, ο «CR7» ορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία για την απόσυρσή του... αν και στοχεύει η Αλ Νασρ να είναι η τελευταία του ομάδα: «Δεν ξέρω αν θα αποσυρθώ σύντομα. Σε δύο ή τρία χρόνια.. Αλλά, πιθανότατα, θα αποσυρθώ εδώ στην Αλ Νασρ». Φυσικά, ο Πορτογάλος αστέρας έχει ως στόχο τα 1.000 γκολ και, γιατί όχι, να βρεθεί με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του 2026.

«Οταν φύγω από την εθνική ομάδα, δεν θα ειδοποιήσω κανέναν εκ των προτέρων και θα είναι μια πολύ αυθόρμητη απόφαση από μέρους μου. Αλλά και πολύ στοχαστική» δήλωσε ο Κριστιάνο για την εθνική του ομάδα. Αναμένεται να είναι παρών στην επόμενη λίστα του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ για τους αγώνες με Κροατία και Σκωτία για το Nations League.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει πολλά ρεκόρ, όπως του απονεμήθηκε το Χρυσό Παπούτσια της διοργάνωσης σε επτά διαφορετικές σεζόν, έχοντας σκοράρει 17 γκολ στην ίδια σεζόν... ή σημείωσε 140 γκολ σε 183 αγώνες. Κανείς δεν έχει σκοράρει περισσότερα από αυτόν στο Champions League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!