O Κριστιάνο ξέσπασε σε δάκρυα μετά το χαμένο Κύπελλο (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

O Κριστιάνο ξέσπασε σε δάκρυα μετά το χαμένο Κύπελλο (vid)

Κώστας Τόπας 08:09 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 01.06.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα όταν η ομάδα του Αλ Νασρ έχασε τον τελικό του Κυπέλλου Βασιλέως Σαουδικής Αραβίας από την Αλ Χιλάλ στη διαδικασία των πέναλτι, για να κλείσει τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Η Αλ Χιλάλ θριάμβευσε με 5-4 στα πέναλτι και ολοκλήρωσε το νταμπλ. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκε ισόπαλες 1-1 και στην παράταση καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ετσι, οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να γνωρίζει την ήττα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο 39χρονος αστέρας κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν απαρηγόρητος καθώς συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας οδηγήθηκε τελικά εκτός γηπέδου, αλλά συνέχισε να τον κυριεύει η συγκίνηση καθώς καθόταν στο πλάι πριν πάρει το μετάλλιο του. Η ήττα ολοκληρώνει μια απογοητευτική σεζόν για τον Πορτογάλο αστέρα. Η Αλ Νασρ τερμάτισε μακρινός δεύτερη από την Αλ Χιλάλ στο Σαουδικό Πρωτάθλημα και ηττήθηκε στα προημιτελικά του Champions League της Ασίας.

Ο Ρονάλντο αποβλήθηκε επίσης για μια άσεμνη χειρονομία τον Φεβρουάριο στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ που φώναζαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι, του μακροχρόνιου αντιπάλου του Ρονάλντο. Ωστόσο, ο 39χρονος πέτυχε πολλές προσωπικές διακρίσεις. Στην πρώτη του πλήρη σεζόν στη Σαουδική Pro League, ο Πορτογάλος αστέρας σημείωσε το ρεκόρ των 35 γκολ.

Ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπενζεμά: Το μυθικό ρεκόρ που έσπασε ο Ελ Κααμπί με το «χρυσό» γκολ στον τελικό (vids)
CONFERENCE LEAGUE

08:56 - 30.05.2024

Ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Μπενζεμά: Το μυθικό ρεκόρ που έσπασε ο Ελ Κααμπί με το «χρυσό» γκολ στον τελικό (vids)

Ο τρομερός Αγιούμ Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φιορεντίνα και χάρισε στον Ολυμπιακό το τρόπαιο του Conference League.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του την Παρασκευή (31/05), παρά το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα στα πέναλτι.