Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σμίξει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σμίξει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Γιώργος Σακελλαρίου 19:13 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 18.08.2024

Στην Αλ Νασρ φέρονται να εξετάζουν την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Στην Αλ Νασρ ξεκίνησε η προπονητολογία μετά την συντριβή από την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Λουίς Κάστρο μοιάζει πλέον δύσκολο να παραμείνει στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και στη θέση του είναι πιθανό να μετακομίσει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και τεχνικός της Πόρτο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αλλά και ο Τύπος της Σαουδικής Αραβίας: «Η Αλ Νασρ μελετά την πιθανή πρόσληψη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως προπονητή. Η ομάδα προέρχεται από μια βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε με 1-4 από την Αλ Χιλάλ των Χόρχε Ζεσούς και Ρούμπεν Νέβες.

Μετά από αυτή τη βαριά ήττα, όλα δείχνουν ότι η θέση του Λουίς Κάστρο στον πάγκο είναι επισφαλής, αφού η ομάδα έχασε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και το τοπικό κύπελλο, επίσης από την Αλ Χιλάλ. Με αυτόν τον τρόπο, η Αλ Νασρ θ’ αναζητήσει ήδη διάδοχο του προπονητή και η Α’ Βola γνωρίζει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει προσεγγιστεί για το ενδεχόμενο να προπονήσει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του πρώην παίκτη του Οτάβιο.

Έξαλλος ο Κριστιάνο με τους συμπαίκτες του - Η ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 20' και τους έκανε χειρονομίες ότι τους πήρε ο ύπνος (vid)
REST OF THE WORLD

23:20 - 17.08.2024

Έξαλλος ο Κριστιάνο με τους συμπαίκτες του - Η ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 20' και τους έκανε χειρονομίες ότι τους πήρε ο ύπνος (vid)

Φανερά εκνευρισμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ (4-1), έκανε προκλητικές χειρονομίες στους συμπαίκτες του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος προσπαθεί να αποκτήσει τον Κονσεϊσάο. Στο τέλος της σεζόν 2022/23, ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε να υπογράψει στην Αλ Νασρ, η οποία ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στον Πορτογάλο μισθό 20 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Τώρα, αυτός ο γάμος θα μπορούσε ακόμη και να ολοκληρωθεί εάν ο Λουίς Κάστρο απομακρυνθεί από την ομάδα, η οποία ξεκινά το πρωτάθλημα στις 22 Αυγούστου, εντός έδρας με την Αλ Ραέντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!