Οι οπαδοί εντόπισαν κάτι που «δεν θα έπρεπε να είναι» στο σετ του Κριστιάνο στο YouTube

Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι οπαδοί εντόπισαν κάτι που «δεν θα έπρεπε να είναι» στο σετ του Κριστιάνο στο YouTube

Κώστας Τόπας 09:52 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 23.08.2024

Οι θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο στούντιο που έχει στήσει ο Πορτογάλος αστέρας για το κανάλι του στο Youtube.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίζεται επί του παρόντος στην ομάδα της Σαουδικής Pro League, Αλ Νασρ, ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου καναλιού στο Youtube για να ασχοληθεί πιο βαθιά με την παγκόσμια βάση θαυμαστών του.

Ο Πορτογάλος αστέρας έχει υποσχεθεί ότι το κανάλι θα αποκαλύψει μια πλευρά του που οι περισσότεροι θαυμαστές δεν έχουν δει, εξερευνώντας θέματα πέρα ​​από τη θρυλική ποδοσφαιρική του καριέρα. Στο κανάλι θα εμφανίζεται επίσης ο Ρονάλντο να παίρνει συνεντεύξεις από διάφορους καλεσμένους για μια σειρά θεμάτων, αν και η ταυτότητα αυτών των καλεσμένων δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Με 12 βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στους 29,9 εκατομμύρια συνδρομητές του οι θαυμαστές εντόπισαν μια μάλλον αμήχανη λεπτομέρεια στο στήσιμο του σκηνικού γύρω από τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας.

«Περιμένετε, έχει ένα αντίγραφο του τροπαίου Μουντιάλ στη γωνία», σχολίασε ένας οπαδός. Ένας άλλος θαυμαστής απάντησε: «Οι άνθρωποι που παρακολουθούν YouTube δεν ξέρουν πολλά για το ποδόσφαιρο, επομένως θα ξεγελαστούν νομίζοντας ότι ο Ρονάλντο έχει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Μόνο να το ονειρευτεί μπορεί αυτό». Ενώ η πλειοψηφία των θαυμαστών πίστεψε το τρόπαιο, το οποίο βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του Κριστιάνο, δεν πρόκειται για ένα αντίγραφο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά στην πραγματικότητα είναι το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων που κέρδισε ο Πορτογάλος αστέρας πέρυσι.

Η Αλ Νασρ νίκησε την Αλ Χιλάλ στον τελικό το 2023 με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ σε μια νίκη με 2-1, είναι δίκαιο να πούμε ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάθε δικαίωμα να επιδείξει το τρόπαιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!