Οπαδοί της Αλ Χιλάλ πικάρουν τον Κριστιάνο φωνάζοντας «Μέσι, Μέσι» και ο Νεϊμάρ ξεσπά σε γέλια (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Οπαδοί της Αλ Χιλάλ πικάρουν τον Κριστιάνο φωνάζοντας «Μέσι, Μέσι» και ο Νεϊμάρ ξεσπά σε γέλια (vid)

Κώστας Τόπας 15:35 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 01.06.2024

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ, οπαδοί της Αλ Χιλάλ θέλησαν να πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον Νεϊμάρ.

Η Αλ Χιλάλ θριάμβευσε με 5-4 στα πέναλτι κόντρα στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε το νταμπλ στην Σαουδική Αραβία. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκε ισόπαλες 1-1 και στην παράταση καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ετσι, οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να γνωρίζει την ήττα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο 39χρονος αστέρας κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν απαρηγόρητος καθώς συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

O Κριστιάνο ξέσπασε σε δάκρυα μετά το χαμένο Κύπελλο (vid)
REST OF THE WORLD

08:09 - 01.06.2024

O Κριστιάνο ξέσπασε σε δάκρυα μετά το χαμένο Κύπελλο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα όταν η ομάδα του Αλ Νασρ έχασε τον τελικό του Κυπέλλου Βασιλέως Σαουδικής Αραβίας από την Αλ Χιλάλ στη διαδικασία των πέναλτι, για να κλείσει τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας οδηγήθηκε τελικά εκτός γηπέδου, αλλά συνέχισε να τον κυριεύει η συγκίνηση καθώς είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ βρήκαν την ευκαιρία να πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φωνάζοντας συνθήματα για τον Λιονέλ Μέσι.

Με αυτό το δεδομένο, ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν στις κερκίδες του γηπέδου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του μαζί με τους φίλους του. Ο Βραζιλιάνος πήρε το κινητό του και άρχισε να βιντεοσκοπεί το κοινό να φωνάζει το όνομα του Αργεντινού φίλου του.

Βέβαια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε πολλές προσωπικές διακρίσεις με την Αλ Νασρ. Στην πρώτη του πλήρη σεζόν στη Σαουδική Pro League, ο Πορτογάλος αστέρας σημείωσε το ρεκόρ των 35 γκολ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του την Παρασκευή (31/05), παρά το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα στα πέναλτι.