Οπαδός πήδηξε από τις κερκίδες και για εκατοστά δεν χτύπησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Οπαδός πήδηξε από τις κερκίδες και για εκατοστά δεν χτύπησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:34 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 27.06.2024

Ένας οπαδός αποφάσισε να κάνει μια... χαζή κίνηση, πηδώντας από τις κερκίδες την ώρα που περνούσε από κάτω ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για λίγο δεν πέτυχε τον Πορτογάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Euro μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του, αλλά παραμένει νούμερο ένα παίκτης για το κοινό. Ο κόσμος από τη μεριά του προσπαθεί πως και πως να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, με τις εισβολές στον αγωνιστικό χώρο, όταν παίζει ο Πορτογάλος, να είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ένας οπαδός όμως... ξέφυγε μετά το παιχνίδι με τη Γεωργία, στο οποίο η Πορτογαλία ηττήθηκε με 0-2. Συγκεκριμένα, ο CR7 πήγαινε προς τα αποδυτήρια και ένας οπαδός αποφάσισε να πηδήξει προς το μέρος του με την ασφάλεια του γηπέδου να τον καταλαβαίνει άμεσα.

Για καλή τύχη του Πορτογάλου όμως, ο οπαδός πέρασε για εκατοστά μακριά του και δεν τον χτύπησε. Ο άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου εκείνη τη στιγμή μπήκε μπροστά του κατευθείαν προκειμένου να προστατέψει τον 39χρονο, αλλά και για να μαζέψει τον εισβολέα.

Από τη μεριά του ο Κριστιάνο φάνηκε να μην αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί, αφού κοιτούσε με απορία τον οπαδό, ο οποίος μόλις είχε πηδήξει από την κερκίδα.