Περισσότερα κι από τον μισθό που είχε στη Ρεάλ: Αυτά είναι τα αστρονομικά κέρδη του Κριστιάνο από το Youtube

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© (Photo by Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Περισσότερα κι από τον μισθό που είχε στη Ρεάλ: Αυτά είναι τα αστρονομικά κέρδη του Κριστιάνο από το Youtube

Κώστας Τόπας 10:28 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 09.09.2024

Τα κέρδη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο YouTube είναι περισσότερα από τον μισθό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο θρύλος της εθνικής Πορτογαλίας και νυν σταρ της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, συνεχίζει τις επιτυχίες του εντός και εκτός γηπέδου και αυτή τη φορά με ένα νέο ταξίδι επιτυχίας στα social media.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, ο Πορτογάλος αστέρας ξεκίνησε ένα κανάλι στο YouTube, με στόχο την επικοινωνία με τους οπαδούς του και την προβολή λεπτομερειών της καθημερινότητάς του, εκτός από αποκλειστικές συνεντεύξεις μέσω podcast.

Ο Κριστιάνο βοήθησε 13χρονο αγόρι που έμεινε ορφανό μετά από έκρηξη (vid)
REST OF THE WORLD

09:40 - 09.09.2024

Ο Κριστιάνο βοήθησε 13χρονο αγόρι που έμεινε ορφανό μετά από έκρηξη (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση καθώς βοήθησε ένα 13χρονο αγόρι που πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες σε κώμα αφού έχασε τραγικά την οικογένειά του σε μια καταστροφική έκρηξη.

Το κανάλι του Κριστιάνο σημείωσε πολλές επιτυχίες σε χρόνο ρεκόρ και έφτασε σχεδόν τους 60 εκατομμύρια συνδρομητές και παράλληλα είχε ξεπεράσει το φράγμα των 14 εκατομμυρίων συνδρομητών στο κανάλι του τις πρώτες 24 ώρες, επιτρέποντάς του να κερδίσει τους ένα απίστευτα μεγάλο ποσό χρημάτων σε μια μέρα.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που δημοσίευσε ο λογαριασμός «TCR» στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «Χ», που ενδιαφέρεται να παρακολουθεί τα νέα του Πορτογάλου σταρ, τα κέρδη του Κριστιάνο από το YouTube θα φτάσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του έτους.

Έτσι, τα έσοδα του 39χρονου Ρονάλντο από το YouTube θα είναι σχεδόν ίσα με τον ετήσιο μισθό του όταν ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με την επιφύλαξη ότι τα έσοδα από το YouTube αφορούν το τελευταίο τρίμηνο του έτους, σε αντίθεση με τον μισθό του με την ισπανική ομάδα, ο οποίος ήταν για ολόκληρο το έτος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!