Ο Ρονάλντο «πίκαρε» τους Τσέχους μετά το γκολ της ανατροπής (vid)

Ο Ρονάλντο «πίκαρε» τους Τσέχους μετά το γκολ της ανατροπής (vid)

Sportal newsroom 18:07 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 19.06.2024

Με το που σκόραρε ο Κονσεϊσάο για την ανατροπή της Πορτογαλίας κόντρα στην Τσεχία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να... προκαλέσει τους Τσέχους.

Στην πρεμιέρα της στο Euro 2024, η Πορτογαλία ζορίστηκε κόντρα στην Τσεχία κι έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο να δίνει τη λύση στις καθυστερήσεις (2-1) και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και την εθνική ομάδα της πατρίδας του να φτάνει στην ανατροπή χάρηκε όπως όλοι οι συμπατριώτες του, όμως πανηγύρισε με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Πως; Πικάροντας τους απογοητευμένους παίκτες της Τσεχίας.

Συγκεκριμένα, ο «CR7» πήγε και πανηγύρισε προκλητικά πάνω από το κεφάλι του γκολκίπερ Γίντριχ Στάνεκ, αλλά και του Πετρ Σέβτσικ. Εκείνοι δεν αντέδρασαν μέσα στη στενοχώρια τους και όλα κύλησαν ομαλά, παρότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είχε και την καλύτερη αντίδραση.