Ψάχνετε δουλειά; O Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη και είναι ευκαιρία – Οι μισθοί που προσφέρει και οι σούπερ παροχές

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το ξενοδοχείο «Pestana CR7»

Ψάχνετε δουλειά; O Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη και είναι ευκαιρία – Οι μισθοί που προσφέρει και οι σούπερ παροχές

Κώστας Τόπας 11:10 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 29.09.2024

Το «Pestana CR7 Hotel» του Κριστιάνο Ρονάλντο επεκτείνει τις υπηρεσίες του αναζητώντας νέο προσωπικό στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Οι μισθοί που προσφέρει και οι σούπερ παροχές.

Το «Pestana CR7 Hotel» βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης και ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόσφατα το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο δημοσίευσε αγγελίες εργασίας για διαφορετικές θέσεις, με στόχο την αύξηση του προσωπικού του.

Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκαν οι προσφορές εργασίας που έχουν ξεκινήσει από τον προαναφερθέντα χώρο. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο του Πορτογάλου αστέρα, αναζητάει άτομα που μπορούν να εργαστούν στο ξενοδοχείο. Για τον Πορτογάλο αφού όλα πηγαίνουν περίφημα στην καριέρα του, πλέον κοιτάει να επεκτείνει το προσωπικό του με σύμβαση αορίστου χρόνου και παράλληλα να προσφέρει σημαντικές εργασιακές παροχές.

Οι απαιτήσεις του Κριστιάνο

Υπάρχουν όλων των ειδών οι θέσεις. Από υπεύθυνος στα οικονομικά του ξενοδοχείου μέχρι ρεσεψιονίστ και σερβιτόρος. Και αυτό που απαιτείται από τους υποψηφίους για να εργαστούν στο εν λόγω ξενοδοχείο είναι να έχουν υψηλό επίπεδο Αγγλικών (B2 ή C1) και σε ορισμένες περιπτώσεις πτυχίο Μέσης ή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Τι προσφέρει

Οι μισθοί που προσφέρει ο Πορτογάλος αστέρας είναι διαφορετικοί και πηγαίνουν ανάλογα με τη θέση. Για παράδειγμα, ο χαμηλότερος μισθός είναι 25.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή περίπου στα 2.000 ευρώ τον μήνα, ενώ ο υψηλότερος φτάνει τις 33.000 ευρώ και τα 2.750 ευρώ τον μήνα.

Παρ' όλα αυτά, η εταιρεία προσφέρει μερικές έξτρα παροχές όπως 50 ημέρες άδεια τον χρόνο, έξτρα επίδομα 100 ευρώ και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Τα συμβόλαια θα είναι αορίστου χρόνου και πλήρης (πενθήμερης) απασχόλησης, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες και τις προσφορές του ξενοδοχείου χωρίς κόστος.

Έχει και άλλα οφέλη. Όπως, για παράδειγμα, το συμβόλαιο αορίστου χρόνου, στο οποίο προστίθενται κουπόνια εστιατορίου (δηλαδή πληρώνουν για φαγητό), ιατρική ασφάλιση που θα πληρώσει η εταιρεία, μειωμένη τιμή εάν θέλει κάποιος να μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας και προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για τα γενέθλια κάποιους να έχει έκπτωση 25% σε μπαρ και εστιατόρια. Όσον αφορά τις διακοπές, υπάρχουν 30 ημέρες το χρόνο συν 20 επιπλέον ημέρες.