Νέα σφοδρή επίθεση Κριστιάνο σε Τεν Χαχ: «Αν είσαι προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις...»

Κριστιάνο Ρονάλντο - Έρικ Τεν Χαχ

Νέα σφοδρή επίθεση Κριστιάνο σε Τεν Χαχ: «Αν είσαι προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις...»

Κώστας Τόπας 14:43 - 11.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Έρικ τεν Χαχ για να αναζωπυρώσει τη διαμάχη του με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μπει σε μια μεγάλη διαμάχη με τον Έρικ τεν Χαχ, κατά τη διάρκεια της δεύτερης του θητείας στο «Ολντ Τράφορντ», με την μεταξύ τους κόντρα να έχει ως αποτέλεσμα ένα άσχημο τέλος στην πορεία του Πορτογάλου αστέρα του στο σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ο Κριστιάνο άφησε τη Γιουνάιτεντ στα μέσα της σεζόν 2022/23 αφού είχε μεγάλη κόντρα με τον Τεν Χαχ, με τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να εντάσσεται στην ομάδα της Σαουδικής Αραβικής Λίγκας, Αλ Νασρ στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο «CR7» είπε ότι ένιωθε «προδομένος» από τη Γιουνάιτεντ επειδή προσπάθησε να τον αναγκάσει να φύγει από τον σύλλογο και είπε ότι «δεν σεβόταν» τον Τεν Χαχ. «Δεν τον σέβομαι γιατί δεν δείχνει σεβασμό για μένα», είπε ο Ρονάλντο σε μια περιβόητη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν.

«Αν δεν έχεις σεβασμό για μένα, δεν θα σε σεβαστώ ποτέ», είχε πει παλαιότερα ο Πορτογάλος αστέρας. Ο Ρονάλντο εξαπέλυσε τώρα νέα επίθεση στον Ολλανδό τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμφισβητώντας τον πρόσφατο ισχυρισμό του Τεν Χαχ ότι η ομάδα είναι «πολύ μακριά» από την κατάκτηση της Premier League.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να ξαναχτίσει τα πάντα, κατά τη γνώμη μου. Ο προπονητής λέει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί για να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Champions League. Αν είσαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορείς να πεις ότι δεν πρόκειται να παλέψεις για να κερδίσεις το πρωτάθλημα ή Champions League», είπε ο Ρονάλντο στο FIVE.

«Πρέπει να είσαι εκεί, για να πεις διανοητικά, να ακούς, ίσως δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα προσπαθήσουμε. Πρέπει να προσπαθήσεις». Μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα «AD Sportwereld» πριν από την έναρξη της σεζόν, ο Τεν Χαχ είπε: «Θέλουμε να επιστρέψει αυτός ο σύλλογος εκεί που ήταν πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, σε έναν σύλλογο που κερδίζει την Premier League, ο οποίος μπορεί να κερδίσει Champions League. Είμαστε πραγματικά πολύ μακριά από αυτό».

Τα τελευταία σχόλια του Ρονάλντο ανοίγουν ξανά παλιές πληγές από την άτυχη επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Πορτογάλος σταρ επιμένει ότι έκανε τρομερά νούμερα κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του στη Γιουνάιτεντ πριν λυθεί το συμβόλαιό του.

«Όταν επέστρεψα στη Γιουνάιτεντ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήμουν ένας από τους καλύτερους σκόρερ», πρόσθεσε ο Κριστιάνο για να συνεχίσει λέγοντας: «Έκανα απίστευτα πράγματα με τον σύλλογο. Η πρώτη μου σεζόν στα 37 μου, ήμουν ο τρίτος καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Σκόραρα όλη τη φάση των ομίλων. Σκόραρα κάθε παιχνίδι. Ακόμη και στο πρωτάθλημα, έβαλα 17 γκολ ή 18 γκολ. Έκανα καταπληκτικά νούμερα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!