Σφοδρή κριτική στον Ρονάλντο: «Κρατάει πίσω την Πορτογαλία»

O Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©imago

Σφοδρή κριτική στον Ρονάλντο: «Κρατάει πίσω την Πορτογαλία»

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:18 - 16.10.2024

Έντονη κριτική δέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την κατηγορία πως κρατάει την Πορτογαλία πίσω, μετά την ισοπαλία με την Σκωτία στο Nations League.

Η Πορτογαλία φιλοξενήθηκε από την Σκωτία στο Hampden Park, το βράδυ της Τρίτης για το Nations League. Μπορεί να είχε ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έμεινε στο 0-0, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί της. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη δραματική βραδιά στη Γλασκώβη, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι για τον λόγο, όπως περίμεναν όλοι πως θα σκοράρει, αλλά εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών.

Μπορεί Σκωτία και Πορτογαλία να μοιράστηκαν από έναν βαθμό, αλλά οι οπαδοί της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ήταν αρκετά σκληροί με τον Ρονάλντο, αφού δεν δίστασαν να να σχολιάσουν την εμφάνισή του στο X, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Σχόλια για το γεγονός πως ο CR7, έχει προσφέρει αρκετά στο ποδόσφαιρο και ίσως έχει έρθει η ώρα για την Εθνική του ομάδα να μην βασίζεται πια σε αυτόν, ήταν τα επικρατέστερα.

Ούτε Πορτογαλία, ούτε Ισπανία: Η Ελλάδα έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στο Nations League
NATIONS LEAGUE

09:37 - 15.10.2024

Ούτε Πορτογαλία, ούτε Ισπανία: Η Ελλάδα έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στο Nations League

Στα 22 παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στο Nations League, η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει 48 βαθμούς. Καμία άλλη χώρα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους πόντους από την έναρξη του της διοργάνωσης.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατάει πίσω την Πορτογαλία».

«ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να ξεχάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Έχει κάνει αρκετά για το ποδόσφαιρο».

«Λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ο καλύτερος κατά τη γνώμη μου. Φανταστείτε όμως πόσο καλύτερη θα ήταν η Πορτογαλία αυτές τις μέρες χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

«Αυτή η ομάδα της Πορτογαλίας δεν πάει πουθενά υπό τον Μαρτίνεθ. Φοβάται να απορρίψει τον Ρονάλντο, παρόλο που ξεκάθαρα το έχει ξεπεράσει και είναι επιζήμιο για την ομάδα».

Αυτά ήταν κάποια από τα σχόλια των χρηστών του Χ. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος δεν άφησε τους οπαδούς ευχαριστημένους, ούτε ο μόνος που ήταν έγινε έξαλλος. Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Πορτογάλος με τον διαιτητή του αγώνα, καθώς θεωρούσε πως έληξε το ματς πολύ νωρίς.