ΜΥΘΙΚΟΣ Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 900 γκολ και βούρκωσε! (vid)

Φωτ. IMAGO

ΜΥΘΙΚΟΣ Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 900 γκολ και βούρκωσε! (vid)

Sportal newsroom 22:42 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 05.09.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 900 γκολ. Η αντίδραση του όλα τα λεφτά...

Ο μύθος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σταματημό! Τι κι αν είναι 39 χρονών πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν σταματάει να κάνει πράγματα και θαύματα στο χορτάρι. Και φυσικά δεν σταματάει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους: Να σκοράρει και να γράφει ιστορία.

Βλέπετε, πάντα έχει βρίσκει κίνητρο και στόχους να πετύχει. Ίσως αυτό είναι το «κλειδί» που σε αυτή την ηλικία συνεχίζει να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα της Αλ Νασρ όσο και με αυτή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ένας από τους στόχους που είχε θέσει ήταν να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που θα φτάσει τα 900 γκολ. Και τον πέτυχε, σκοράροντας στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League.

Στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Νούνο Μέντες με μία σέντρα βρήκε τον «CR7» κι εκείνος με ένα πλασέ έκανε το 2-0 για τους Πορτογάλους και πέτυχε το 900ο γκολ της καριέρας του. Η αντίδραση του; Όλα τα λεφτά...

Μπορεί αυτό να ήταν το 900ο γκολ για εκείνον, αλλά ο τρόπος που το πανηγύρισε ήταν σαν να είναι το πρώτο που πέτυχε ποτέ. Ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς παρέα με τους συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια βούρκωσε.

Ο μύθος του τεράστιου Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τελειώνει εδώ όμως. Εξάλλου, όπως είχε πει και σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, τα 900 γκολ ήταν ο πρώτος στόχος, προκειμένου να γίνει η αρχή για τον βασικό του στόχο, ο οποίος είναι να τα χιλιάσει!

Δείτε το γκολ Nο900 του Ρονάλντο: