Συνεχίζεται η κόντρα Τεν Χαχ - Κριστιάνο: «Είναι πολύ... μακριά η Σαουδική Αραβία, ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη»

Έρικ Τεν Χαχ - Κριστιάνο Ρονάλντο

Συνεχίζεται η κόντρα Τεν Χαχ - Κριστιάνο: «Είναι πολύ... μακριά η Σαουδική Αραβία, ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη»

Κώστας Τόπας 08:23 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 13.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πορτογάλου αστέρα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τεν Χαχ παραδέχτηκε ότι ένιωθε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν «πολύ μακριά» από την κατάκτηση της Premier League μετά το απογοητευτικό ξεκίνημά της στη σεζόν 2024/25.

Οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού ήχησαν αμέσως στα αυτιά του θρύλου των «κόκκινων διαβόλων» Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υποστήριξε ότι η νοοτροπία του Τεν Χαχ θα κρατούσε πίσω τον σύλλογο και ότι θα έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Και τώρα, ο Ολλανδός προπονητής απάντησε στον πρώην παίκτη του. Μιλώντας πριν από τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τεν Χαχ είπε: «Είπε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κερδίσει την Premier League. Το είπε αυτό, αν διαβάσατε πολύ καλά το άρθρο. Είναι πολύ μακριά στη Σαουδική Αραβία, μακριά από το Μάντσεστερ. Ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη...», ανέφερε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ».

Το αδίστακτο σχόλιό του έρχεται ως απάντηση στη δήλωση του Ρονάλντο νωρίτερα την εβδομάδα που επέκρινε τον Τεν Χαχ για την παραδοχή του σχετικά με τις προοπτικές της Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν.

«Πρέπει να ξαναφτιάξουν τα πάντα, κατά τη γνώμη μου. Ο προπονητής, λένε ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν για να κερδίσουν το πρωτάθλημα και το Champions League. Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορείς να πεις ότι δεν πρόκειται να παλέψεις για να κερδίσεις το πρωτάθλημα ή το Champions League», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου αστέρα.

Από τότε που άφησε το «Ολντ Τράφορντ» για δεύτερη φορά το 2022, ο Κριστιάνο ήταν πολύ ξεκάθαρος σχετικά με τα αρνητικά του συναισθήματα για τον πρώην προπονητή του. Η ένταση μεταξύ των δύο ήταν στο χειρότερο αφού ο Πορτογάλος, ο οποίος τότε έπαιζε ακόμα για τη Γιουνάιτεντ, έλαβε μέρος σε μια ενδεικτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, στην οποία δήλωσε ότι ένιωθε «προδομένος» από τον προπονητή του.