Έξαλλος ο Κριστιάνο με τους συμπαίκτες του - Η ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 20' και τους έκανε χειρονομίες ότι τους πήρε ο ύπνος (vid)

Έξαλλος ο Κριστιάνο με τους συμπαίκτες του - Η ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 20' και τους έκανε χειρονομίες ότι τους πήρε ο ύπνος (vid)

Sportal newsroom 23:20 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 17.08.2024

Φανερά εκνευρισμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ (4-1), έκανε προκλητικές χειρονομίες στους συμπαίκτες του.

Για την Αλ Νασρ ο τελικός του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας ήταν πολύ σημαντικός για πολλούς και διάφορους λόγους. Για την κούπα, για να πάρει εκδίκηση από την Αλ Χιλάλ για τον περσινό τελικό Κυπέλλου, για να στείλει γενικότερα ένα μήνυμα στη μισητή αντίπαλο της.

Και παρότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τελικά γνώρισε συντριβή (4-1) με την Αλ Χιλάλ να κάνει ότι θέλει στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου.

Αυτή η εξέλιξη εκνεύρισε πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που τα έβαλε με τους συμπαίκτες του για το γεγονός πως η ομάδα του δέχτηκε τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά. Ο «CR7» με διάφορες προκλητικές χειρονομίες τους εξήγησε πως παίζουν σαν κοιμισμένοι και... χεσμ@@@.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Φυσικά, αυτή αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία και γενικότερα στα social media...