Κριστιάνο: «Θέλω να κερδίζει η ομάδα, όχι να είμαι ο καλύτερος»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει - Φωτ. IMAGO

Κριστιάνο: «Θέλω να κερδίζει η ομάδα, όχι να είμαι ο καλύτερος»

Κώστας Τόπας 08:26 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 02.10.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα στην καριέρα του αλλά και για τους στόχους του από εδώ και πέρα.

Αφού έπαιξε ολόκληρη την καριέρα του στην Ευρώπη, ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας, Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται πλέον στην Σαουδική Αραβία, όπου πολλοί υποθέτουν ότι εκεί θα ολοκληρώσει και την καριέρα του.

Η απόφαση του «CR7» να υπογράψει στην Αλ Νασρ ήταν πολύπλοκη, με την εντυπωσιακή προσφορά του συλλόγου να παίζει αναμφίβολα ρόλο στην τελική του απόφαση. Αν και είναι ήδη ένας από τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, η συμφωνία του Πορτογάλου με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τον οδήγησε να γίνει ο μεγάλος αστέρας της χώρας.

Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του
PREMIER LEAGUE

15:00 - 01.10.2024

Ρονάλντο: Το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε και η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε και πιο συγκεκριμένα, για να τα καταρρίπτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

Πρόσφατα, ο Πορτογάλος αστέρας σκόραρε στη νίκη 2-1 της Αλ Νασρ επί της Αλ Ραγιάν του Κατάρ στον αγώνα της AFC Champions League (β' όμιλος). Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις υπό τον νέο προπονητή Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αντικατέστησε τον Λουίς Κάστρο τον περασμένο μήνα.

«Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο ματς όπως όλα τα ματς στο AFC Champions League, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αμυνθήκαμε καλά για να εμποδίσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει εύκολες ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο σε συνέντευξη Τύπου.

Έχω συνηθίσει να σπάω ρεκόρ και δεν τα ψάχνω πια. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα είναι να απολαμβάνω και να βοηθάω τον Αλ Νασρ και τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν», τόνισε.  «Το γκολ μου κόντρα στην Αλ Ραγιάν ήταν διαφορετικό και σημαντικό γιατί ο πατέρας μου θα το χαιρόταν αν ζούσε, καθώς σήμερα ήταν τα γενέθλιά του», πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε μία μόνο σεζόν στη Σαουδική Pro League τον περασμένο Μάιο με 35 γκολ.